1 Läs mer >>
 
När vi kom till klubben, senare än vanligt då Cissi var duktig nog och köpa pulka till båda barnen och jag var tvungen att ställa mig ch göra lunch då gårdagens mat bara räckte till en matlåda som martin självklart får ta med sig, så sov Algot.
Så ut snabbt med hundarna, ett spår till Bisse i snön, superduktig och gick super fint, fast han vände sig om några gånger för att fråga om vi inte skulle bryta nu och få godis. Alltid är det nått, men bara vänta ut så fortsatte han.
Baloo jobbade lika fint han och han älskar verkligen snön <3
Mer lekfull kan man knappast vara, så vi busade och lekte och jag kastade en leksak i snön som han fick leta upp. Bisse fick göra samma sak men han tyckte leken var rätt tråkig, när skulle man få godis egentligen?
Så övergick till att träna lite lydnad, gick bra var klar med båda lagom tills Algot ar vaken igen - alldeles för tidigt.
Barnen ville som vanligt absolut inte alls leka på klubben utan var hungriga och trötta, men på klubben var det andra barn som dessutom varit sjuka en längre tid så vi beslöt oss för att åka hem hit och äta och leka. 
Då kunde hundarna dessutom få rusa av sig på tomten.
Först fick Lisa och Axa springa, sen Bisse och Baloo men när Cissi satte in Klara i bilen så somnade hon så sött så då tog hon ut Lisa igen. Så vi avslutade dagen med att låta Bisse och Lisa utforska hur man leker tillsammans när man är en springer och en lapp.
Klara älskar våra stora fönster som man kan stå och titta ut i, här har hon tagit med sig vovven upp.
finaste Klara <3
Hela gulliga tjejgänget
Mor och Dotter <3
Underbara Lisa <3
Bus
överlycklig Axa har hittat en "liten" pinne
mina svarta guldklimpar

Hemmabesök

0 Läs mer >>
Ja snart ger vi oss ut i den vita snötäckta världen och tränar lite. Fredag = mammaträning på klubben.
Algot kommer förhoppningsvis somna för han är fortfarande jättetrött men så går det när man inte somnar i rätt tid på kvällen. Jag var förästen duktig i går kväll. Spacklade igen lite hål i vårat blivande sovrum.
I helgen hoppas jag på att vi kommer en bra bit i byggandet så vi kan flytta våran säng dit. 
För så fort vi kan flytta sängen så kan vi inreda vårat nuvarande sovrum till Algots rum. Han kommer fortsätta sova hos oss men alla hans saker kan organiseras och få en egen plats.
Efter det är det dags för att börja inreda kontoret, kommer bli underbart när det blir klart, då kan jag välja att sitta hemma och plugga ibland oxå.
Har tittat lite på bussen och några få avgångar kan man ta bussen från lissma gård och byta till 865 vid lissma skola utan att behöva vänta mer än en kvart. Behöver jag åka andra tider får jag gå hela långa vägen till lissma skola istället.
Men att åka buss kommer att sänka kostnaderna betydligt jämfört med att köpa en till bil och köra den fram och tillbaka. Men allt det här bygger ju på att jag kommer in på huddinge, men det hoppas jag verkligen att jag gör.
Nej nu är det dags att klä på sig och åka och träna!!

Snöträning och andra ...

0 Läs mer >>
ja idag var det jobbigt att vakna. mannen försov sig. jag ligger vaken men Algot sover som en stock. funderar på när vi senast måste gå upp och om jag ska väcka honom och hoppas på att han somnar i bilen så jag hinner träna med hundarna ordentligt. men samtidigt är det skönt att bara ligga här i mörkret och lyssna på snusandet.

svårvaknat

0 Läs mer >>


hela familjen fick följa med när inköpen inför helgens bygge fixas


bauhause

0 Läs mer >>
Igår tog vi lite kort inför julkorten, och här kommer ett smakprov

julkort

0 Läs mer >>
Bildbomb från våran utelek på tomten
Överlyckliga hundar i lekrejs
Algot tittar storögt på bushundarna
häftigt att det ramlar snö från himlen
Stora killen
snöboll!!
Det här var kul
 
Stora blåa ögon som håller koll på hundarna
Världens finaste snögubbe <3

Bilder från förmiddag...

0 Läs mer >>
Efter lunchen begav vi oss till Torvalla där vi bada och lekte i 50 min i plaskbassängen.Gissa om badankan var lycklig. Var 3 småtjejer där och bada oxå som far omkring så Algot hade mycket att titta på.Sen skulle han gärna träna på att gå själv oxå, Han e så rolig att vara med. Idag känner jag mig som en bra mamma, först lek i snö på förmiddagen och sen badhus på eftermiddagen. Perfekt dag!

Plask och lek

0 Läs mer >>
Hela förmiddagen har vi lekt ute i snön och avslutade med en promenad.
När vi kom in sov Algot och hundarna gott så jag kunde sätta mig och titta på Bonde söker fru med glögg och pepparkakor.
Nu när Algot har vaknat och vi har ätit lunch så har jag bestämt mig för att åka och bada på torvalla

Lekt i snön

0 Läs mer >>
Titta vilken söt bild som kom upp på valparna på fejjan idag.
 
Finns alltså en snygg hane med riklig träningsvilja som vill komma till en egen familj och få utvecklas till den hund han kan bli <3 
 
Sen finns det en söt gullig hane som är betydligt lugnare än brorsan och skulle passa perfekt som familjens guldklimp. 

Valparna

0 Läs mer >>


idag fyller världens bästa Baloo 4 år <3 det firas med kalkon leverpastej och köttbulle på maten.

mums för pojkarna.Grattis Baloo

0 Läs mer >>

jag och algot sitter och myser i soffan framför barnkanalen. ser ut som de inte regnar lika mycket idag så blir väl en promenad i länna eller nått.

god morgon

0 Läs mer >>
Idag har jag och pojkarna varit på besök hemma hos Klara.
Vi fick massa goda pannkakor och ungar och hundar for runt över allt.
Så nu är vi alla helt slut, ja utom Algot förstås han har ju ändå sovit 15min 2 gånger idag :p 
Förhoppningsvis somnar han tidigt i kväll istället.

Besök hos Klara