0 Läs mer >>
idag åkte jag direkt från skolan till vega. jag och mamma skulle gå på basgympa kl 18.
var väldigt trött och oinspirerad innan men väl inne var det superkul och allt flöt på.
bästa instruktören och roligaste passet med supermusik.

efter kom jag hem till en superglad kille. men när han skulle sova somnade jag med och vaknade inte fören 22,30 så bara göra sig iordning och somna om nu igen.

trött

0 Läs mer >>
sitter i bussen på väg till skolan. är frågestund först och sen föreläsningar hela dagen lång.
vaknade 6,25 så kunde göra mig i ordning i lugn och ro och ändå hinna med att ta ut hundarna på promenad runt området innan jag behövde gå till bussen.
riktigt skönt ute idag och solen gick upp under hundpromenaden så slapp gå på stora vägen i mörker!

morgonen

0 Läs mer >>
stannade hemma och plugga idag. så otroligt skönt att få vara nära och höra Algot. är jobbigt att vara ifrån honom en massa. även att ha hundarna vid fötterna är riktig livskvalite.

imorse skrev jag det jag behöver och kan just nu. sen blev det lunch och så bytte jag om och tog med hundarna på en kort och långsam springtur runt området.
skönt då jag blev pigg och orkade läsa i boken för moment 3.

imorgon är det skola hela dagen och sen till Vega för att åka och träna på friskis.

sen på onsdag är det självstudie igen och då ska jag läsa minst 3 kapitel till. känns skönt då jag än så länge är i fas och kan ta och läsa in och göra allt ordentligt och inte bara hafsa sig igenom med stress och panik.

i fas

0 Läs mer >>


ligger i sängen och känner att en förkylning är på ingång så nu gäller det att försöka mota bort den.
idag har jag självstudiedag så ska göra massa inlämningsuppgifter och sen börja läsa boken för nästa kurs.
får se om jag åker till skolan eller om jag stannar hemma. inte riktigt bestämt mig än

dags att gå upp?

0 Läs mer >>
tänkt att uppdatera sen i fredags men ville uppdatera med bilder men har inte hunnit med att ladda in bilderna än :(
men i fredags tog vi och gjorde en familjeutflykt. vi tog på oss skridskorna, Algot fick åka i vagnen framför Martin och hundarna sprang framför mig.
en riktigt rolig och mysig dag. jag behövde få mysa lite med min älskling!
sen blev det plugg på eftermiddagen och sen en myskväll bara jag och Algot då Martin var iväg och träna.

i helgen har Algot varit hos farmor och farfar men sovit hemma <3 då vi hjälp cissi och tobbe att flytta in i deras nya hus på muskö.
superkul och trevligt.

Jan. 27, 2013

0 Läs mer >>
ja läser och tar in information för fullt. hjärnan snurrar på högvarv vilket märks nu när jag ska sova :-( svårt att koppla av och drömmer mig bort till fysisk träning. kanske en löptur? men e så galet kallt ute.
imorgon ska jag boozta energi genom att vara hemma med mina älsklingar. men måste plöja 3 kap i en Eng bok oxå. men är otroligt intressant och sjuksköterskors historia är en väldigt sann bild av kvinnors historia. spännande spännande!
nej ska väl försöka sova igen.
god natt

läsa läsa läsa

0 Läs mer >>


<3<3<3<3<3

morgonpromenad

0 Läs mer >>
ja det blir tidiga mornar nu när jag pluggar. sitter och käkar frulle. hundarna ligger och halvsover i väntan på att jag blir klar och kan ta ut dom.
algot och Martin sover sött i sängen.
idag är det heldag i skolan så kommer väl hem vid 5 igen.
börjar bli lite mör nu, men det går nog över när jag kommer ut i kylan, bara sisådär minus 20 grader o_O
nej dags att äta upp och gå ut



tidig morgon

0 Läs mer >>
ja oj vad dagarna rinner på. igår åkte jag tidigare till skolan och satt i bibblan och läste. gick upp i morse och läste klart i den boken. sätt med algot i knät som titta på bolibompa. så skulle få skjuts till bussen men vi missade den så nu får jag skjuts hela vägen.

resten ska till rusta och handla lampor och sen till farmor och farfar antagligen. igår var de hos rille och kasper och gick promenad med hundarna och lekte.

jag tränade igår oxå förutom mina 2 promenader mellan lissma park där bussen går och hem.

plugga

0 Läs mer >>
ja ikväll är sista kvällen på min och Algots resa den här gången. nu får jag vänta tills sommaren igen innan jag får vara hemma.
imorgon börjar alltså skolan och mitt nya liv. så klockan är ställd, kläder är framlagda och allt är planerat så vi får väl se om jag kan sova i natt.
känns roligt och vemodigt på en gång. är nog mest kontrollbehovet som är svårt att släppa. jag vet ju hur mina tre pojkar funkar utan och innan men känns oxå roligt ärr Martin ska få lära känna dom som jag gör.
nej nu ska jag sova. natti natti

slut nu?

0 Läs mer >>


mmmm

0 Läs mer >>

mmmm

0 Läs mer >>
Idag har vi haft en riktigt rolig och bra dag.
Efter pulka promenaden så tvättade vi och dammsög här hemma innan vi åt lunch.
Visste inte vad vi skulle göra sen så skrev det på fejjan.
Mamma skrev att hon skulle vara på Rudan med sina elever på eftermiddagen så jag ringde upp och kollade om hon tyckte vi skulle åka dit.
Det tyckte hon såklart så jag packade in alla killar i bilen med tanken att hundarna kunde ju alltid dra Algot ett till varv i pulkan.
Men när vi kom fram så sov lillkillen så gott så han fick fortsätta sova i vagnen.
Hundarna fick jobba ändå då det var några av eleverna som ville prova att bli dragna av hundarna när de åkte skridskor. 
Perfekt för mig som kunde ta det lugnt men få aktiverade hundar.
Mötte dock en riktigt surgubbe som tyckte vi gjorde spår? på isen! Vet inte om det var vagnen, våra skor eller hundarna som gjorde dessa spår men han var iallafall inte trevlig och betedde sig riktigt otrevligt mot ungdomarna oxå. Tråkigt med sånna människor.
Tyvärr slutade allt med att några som vi inte kände smällde smällare på isen. Bisse som är rädd började såklart skälla och stissa och drog med sig Baloo, som aldrig är sen på att skälla :S 
När de drog igång smällare tredje gången och närmare än tidigare fick jag nog.
Tog båda hundarna som skällde en massa och gick med arga bestämda steg fram mot de som smällde och de började snabbt gå där ifrån men när jag var tillräckligt nära skrek jag till dom om de tyckte det var roligt att skrämma djur.
Svaret blev: ehh visste inte att det var hundar där, nej säkert inte mina hundar skäller ju så tyst! Skrek att det spelar ingen roll för det är en skog precis bredvis och det bor vilda djur där som oxå blir rädda så som rådjjur och rävar.
De smällde inte mer iallafall men Bisse ville tillbaka till bilen och tyckte livet hade gått från toppen till botten :(
 
Efter utflykten till Rudan åkte jag och Algot till Vega. Mamma hon åkte till frissan så vi var själva där. Vi passade på att bada badkar och bara leka en massa. När mamma kom hem lagade i mat och sen fixade hon mitt hår.
Så nu är det mörkare och toppat. Skönt!!
 
När vi åkte hem somnade Algot i bilen och jag unde klä av honom och lägga han i hans säng utan att han vakna. Tror han var trött! Jag däremot är pigg!! Första gången på massor av veckor!! Så nu sitter jag här i soffan och glor på tv och datorn med 2 helt utslagna hundar en sovande son och en man som är och tränar.
Livet är rätt bra!
och imorgon är martins sista dag på jobbet innan han går hem och är pappaledig fram tills sommaren iallafall!!

Rolig dag

0 Läs mer >>






är så roligt att låta hundarna dra pulkan. som ni ser så är det Bisse som drar om båda är fastkopplade i pulkan så då kan jag låta baloo sitta i bara halsbandet så han åtminstone springer lite fort. för oj vad fort det går när Bisse drar. algot sitter och tjuter nöjt i pulkan och jag får springa som en tok bredvid med dubbel koppellängd. inte konstigt man håller sig smal ;-)

baloo fick oxå dra men han ville ha köttbulle som motivation. inte dra gratis som Bisse gör. Bisse har nog mer draggener än Baloo skulle jag tro.

pulkapromenad

0 Läs mer >>


Goblin son till Baloo söker fortfarande efter rätt hem. han är snygg och otroligt träningsvillig och vill bo hos någon som vill träna honom aktivt.

för mer information gå in på www.hemakas.se och ring uppfödarna

gissa om jag är ledsen över att jag inte har pengar så han skulle kunna bo här. han är verkligen underbar den lilla killen <3

goblin söker aktivt h...

0 Läs mer >>

goblin