0 Läs mer >>

idag har vi varit och lekt med moster och hennes kompisar. Marie och Algot lekte att de körde bil och sen jagade de Camilla på torget. xico var dagens favvo inne, förutom Camilla dåra. han skulle göra massa saker enligt Algot och bla spela på två "gitarrer" samtidig.

men innan vi åkte dit var vi en sväng på mvc för helt plötsligt igår låg bebisen med huvudet ut på sidan! den har lagt sig rätt igen men ligger högt upp så vi får väl hoppas den ligger rätt när det väl sätter igång. om 30 min är det bara 8 dagar kvar till bf enligt våran uträkning och 16 dagar enligt rul. inte långt kvar vilken man än litar på. börjar bli nervös nu. Hur kommer livet bli nu? och vem är det som kommer joina våran familj??

tankarna far när jag ligger här i sängen med mina snarkande pojkar runt mig och mullrande åska utanför fönstret

moster och kullerbytt...

0 Läs mer >>
Grattis Algot


dagen har firats med en promenad runt Lilla rudan med farmor och sen middag och tårta med farmor och farfar. men Algot tyckte bättre om bara hallon än tårta så ja han fick äta det.
i present fick han en båt och leklera

namnsdag

0 Läs mer >>


idag är en sån där dag när varken jag eller Algot lyckas fylla de skor vi går i.
Algot är trött och grinig efter den intensiva helgen som innebar sena kvällar och mycket roliga intryck.

jag själv hade förvärkar gånger 100 i går kväll och i natt och 2 riktigt intensiva värkar som sen bara dog ut :( förstörde sömnen och det plus helgen gör att jag är jättetrött. sen har inte den molande värken i magen och ryggen gett sig på hela dagen.

en sån där dag

0 Läs mer >>


idag spenderar vi dagen på torö. förutom Algots farmor och farfar är även Algots kusin Elias här med mamma och pappa. så efter att ha ätit lunch delade vi på oss Algot och de andra gick till barnbadet och jag, Martin och hundarna gick till klipporna.
Vi badade alla 4 och det var riktigt skönt i vattnet. nu ligger jag och vilar lite i väntan på maten och ska nog sluta ögonen ett tag.

Torö

0 Läs mer >>


igår blev det en heldag på Muskö hemma hos Cissi och Tobbe. barnen lekte så fint med hjälp av ramar och uppstyrning. på dagen var även en gammal kompis till Cissi där med din familj och deras dotter var 2 år så mycket lek blev det.
Muskö

0 Läs mer >>


efter en rätt tråkig och varm dag så var det dags att hitta på något på kvällen. Vi funderade på att åka och bada men bestämde oss för att åka in till stora staden och strosa istället. på vägen in ringde vi Camilla och hon Anthony och xico mötte upp oss.
blev en fin promenad med fin utsikt över våran vackra huvudstad och sen köpte vi fika på 7/11 och satte oss i parken på Mariatorget. Algot lekte och busa och bara njöt av att få allas uppmärksamhet. mitt i leken var det en som stannade och bara titta och skratta åt liveclownspektaklet. helt förståeligt för jag skrattade en massa jag med. är så glad över att ha så fin familj och att Anthony är gudfar åt Algot <3
sthlm

0 Läs mer >>


idag är en sån där seg dag så just nu lägger Algot puzzel. jag är trött och seg och mår lite halft illa. på att-göra-listan idag står mata fiskar, sköldpaddan och vattna blommor. rätt skönt att inte ha något annat inplanerat.
idag är det "bara" 14 dagar kvar till bf eller 22 om man går efter rul.

måste slänga in bild från mitt och Algots bak igår oxå. bästa hjälpredan

puzzel

0 Läs mer >>


igår kväll blev jag trött på att det var så stökigt hemma så eftersom Algot somnade tidigt (sen vakna och somna om efter ett tag igen) så drog jag igång och städa.
kunde ju inte dammsuga då skulle säkert Algot vaknat så blev soppning och tvättning av golv, avtorkning av hyllor och strukturering av badrumssakerna.
när det var klart sov de andra men Algot vaknade när jag kaxig bredvid honom.

han kunde inte somna om förrän han fick ligga i sin egen säng med rätt kudde och nygjord välling (som han inte drack) med mig bredvid sig.

sen kunde inte jag sova och vakna till och från hela natten med förvärkar.

men nu är vi uppe pigga och glada och Algot har fått massa gamla leksaker av grannen som han håller på att undersöka

natten

0 Läs mer >>
ja efter att jag skrivit ett lång inlägg om vilka förvärkar jag haft på nätterna som inte gick att posta tappade jag lusten lite. men något ska jag försöka komma ikapp igen.

förvärkarna kommer och går på nätterna ibland mycket ibland inget alls. som längst var det mellan halv 3 till 6 på natten. idag är det 16 dagar till bf men önskar självklart att bebis kommer tidigare.

längtar väldigt mycket till att få träffa den lilla och att börja få tillbaka min kropp. så fort allt är läkt ska jag försiktigt börja träna. träningsabstinensen är enorm.

Vi var på landet tills i söndags och jag skulle gärna stannat kvar men är väl bäst att hålla sig inom sthlms län.
när vi kom hem brann det i skogen här bakom någonstans så vi åkte till Vega och sov.

igår blev det en tråkiga hemma, något både hundarna och Algot uppskatta. dock gick vi ut i skogen på kvällen och plocka blåbär till morgondagens bärtårta jag ska göra till mina fina syskon som kommer hit och grillar.
idag har vi haft mysdag med Lisa här hemma. skönt att inte behöva göra något även om jag borde städa. men men...

förutom det så strular det galet mycket med försäkringskassan. jippi eller nej de verkar vilja göra fel så nu väntar jag på samtal nu under dagarna igen från dom.


dåligt uppdaterat

0 Läs mer >>

idag på eftermiddagen tog vi en tur till stranden. blev lek i sanden och i vattenbrynet för Algots del men jag doppade mig iallafall och vattnet var riktigt skönt. jag har även fått håret/topparna klippta av mamma idag så nu kan jag borsta det utan att fastna i alla toviga kluvna hårstrån


bad

0 Läs mer >>
igår var jag riktigt trött och seg och jag la mig och sov en stund. under den stunden smet Baloo ut och jagade en traktor! mamma hörde honom och han kom när hon ropade. men då hittade de inte bisse så ut och leta. men lilla mattehunden låg ju under min säng och sov.

Baloo haltade lite efter men det var "bara" en flik på trampdynan som skurits upp så på med plåster. så nu hålls skithunden i band. till hans försvar är han lite väl understimulerad just nu.

själv hade jag förvärkar i natt typ som mensvärk. spännande spännande

ont

0 Läs mer >>
i lördags åt vi frukost med mina älskade föräldrar som kommit hem från sin vandring i Österrike.

efter det var jag, algot och mamma iväg och handla medan Martin och pappa byggde en massa på altanen och fixa med lamporna.

när vi kom hem igen hängde vi upp mina fina tavlor som jag fått av konstnären själv. titta in på gallericitron så kan ni se fler fina tavlor


sen blev det städning och matlagning för på kvällen var Lisa Björn Embla JG Susann Svea och Hanna (JGs föräldrars hund) över på middag. riktigt trevligt! fast Algot tyckte Svea var lite väl stor i början och ja hon är ju en bullmastiff.


på söndagen hade vi playdate med Rickard Kim och Casper på spårvägsmuseet. frågan vilka som tyckte det var roligast gubbarna eller pojkarna ;)

sen blev det middag med mina föräldrar på Indien i Vega.gissa om jag var trött sen men packade iallafall så jag och Algot kunde åka till måla på måndagen

fullsmockad helg