Underbara dagar

De här 4 senaste dagarna har varit helt underbara och en riktig energiboost för min själ!
Att få umgås och leka med Algot 4 dagar i rad, 2 dagar själv och 2 tillsammans med martin har verklig varit kul.
Efter promenaden i torsdags åkte vi till öppna fsk och lekte. Dexter och Moa var oxå där, de hade verkligen blivit stora sen jag såg de sist. Nu var det bara massa små barn som spran omkring och inga bebisar.
 
Efter gick vi till centrum och fikade och snackade en massa och barnen fick springa runt lite i centrum. Kvällen spenderade vi i Vega då martin klättrade. 
 
 
I fredags var vi på promenad i Handen och hundarna fick leka i lilla rasthagen och algot knatade oxå omkring där inne. Praktiskt att kuna låta alla 3 gå som de ville.
Sen var vi till banken i centrum och in på djuraffären och tittade på alla djuren. 
 
På eftermiddagen åkte vi och bada på farstabadet. Men Algot sov när vi kom dit så då fick jag och mamma/mormor fika lite innan och när han vaknade fick han äta en yogurt innan badet.
Algot är så rolig för han vill inte vara så mycket i minsta bassängen utan tycker det är mycket roligare i mellanbassängen. Där ska han "simma" man håller han fram vid axlarna så sträcker han ut sig så han blir helt rak i vattnet och den här gången sparkade han på ordentligt i vattnen, självklart med massa beröm.
Så roligt att han älskar vatten precis som mig.
 
 
I lördags skulle vi passat Klara och sen åkt på middag hos JG men båda grejerna blev av olika anledningar inställda. Så från en packad dag till en helt ledig dag. 
Vi började iallafall med att städa och baka. Algots farfar fyllde år i fredags så vi åkte ut till landet på torö och firade honom tillsammans med Algot fasters familj.
 
Roligt att se de 3 kusinerna umgås med varandra. Hundarna låg så snällt på altanen under dagen när vi inte var ute och lekte, Skönt att man har pälshundar som klarar av det här klimatet och kan ligga ute även när det är kallt så ingen behöver "störas" av dom. Mina pälsklingar <3 Bisse fick även springa lös och busa på tomten, duktiga skrället.
 
 
Idag har det istället varit Algot i fokus för hela slanten. För idag är det exakt 1 år sedan han döptes och trevligt nog hade Huddinge kyrka 1årsdopkalas för alla som döptes förra våren. Var sång i kyrkan och sen fika i församlingshemmet. Algot njöt av den fina musiken och satt i gången med stora ögon och tittade på barnkören. 
I församlingshemmet sprang han däremot omkring på scenen efter fikat och busade. Men det märks att han är en eftertänksam pojke när man ser honom med andra barn, även om han är vild och busig så tänker han innan han gör något <3
 
Med på kalaset var jag martin mormor och Anthony som är gudfar och efter åkte vi hem till oss och busade. för att den avsluta kvällen med att leta resturang att äta på och tillslut blev det supergoda indiern i Vega. 
 

Kommentera här: