0 Läs mer >>

gick smidigt att plugga idag så vi kunde åka hem vid 3 tiden. skönt! det resulterade i lite fsmiljetid, Vi gick upp till sjön så fick hundarna och Algot bada. tokungen älskar verkligen vatten <3

sen blev det grillkväll här hemma med mina föräldrar. så mysigt att få umgås lite med familjen och inte bara pluggböckerna.











lite familjetid

0 Läs mer >>















igår var det dags att få se världens bästa liveartist igen. jag och lisa hade superkul och åt god mat innan som Lisa bjöd på och sen vart det en underbar show. personlig glad och rolig och jäklar vilket drag.
är så glad att jag fick biljetter av mamma och pappa

P!NK

0 Läs mer >>






igår var det städdag i området. Vi tog tag i att rensa ogräs på lekplatsen och planera hur lekställningen ska stå, då de ska flytta upp den.
Algot njöt hela dagen av alla grannars fulla uppmärksamhet. inte sov han något heller utan höll humöret på topp hela dagen.

på eftermiddagen och kvällen var vi på trevlig grillmiddag hos Andreas och Malin. men med en trött och lite grinig Algot. han sov kanske 20 min sammanlagt på vägen dit så han var väldigt trött. men blev en del lek med 2 andra barn som var där, en 3 åring och en 1 åring.

när vi kom hem kunde inte Algot somna men jag med värkande kropp och inte somnat före kl 1 på hela veckan var helt slut. så jag somnade gott under tiden Martin och Algot mös i soffan.

men nu sover lillen trots att pappa gått upp och åkt och klättrat och jag är vaken. men jag ligger kvar i sängen och myser tills herrn tycker det är dags att vakna

städdag och grillmidd...

0 Läs mer >>


i fredags åkte vi hela familjen till Bk och jag och hundarna tränade lite agility. så himla kul och hundarna var fantastiskt duktiga och lyhörda. straffet för den roliga stunden blev ont ont ont hade till och med ont när jag vakna igår.

på kvällen åkte vi till Huddinge, kollade bland annat in det dagis Algots sysslingar går på. både jag och Martin blev kära i gården och det man kunde se. verkar vara väldigt aktivt och pedagogiskt, så känns bra även om det är över ett år tills Algot ska börja på dagis.

agility

0 Läs mer >>


nu är det mest plugg hela tiden. exakt 2 veckor till sluttentan i anatomi och fysiologikursen.

försöker hinna med att ändå mysa med familjen så var ute och cyklade med algot och hundarna i tisdags. Vi stannade och lekte på lekplatsen oxå.

sen i onsdags var vi och badade en stund på förmiddagen.

igår så pluggade jag hela dagen sen var det styrelsemöte på kvällen och råkade boka in mig på att hålla en agilityhelgkurs dagarna efter tentan.

sen åkte jag hem och fortsatte plugga och nu sitter jag här och lyssnar på inspelade föreläsningar

plugg, familjemys och...

0 Läs mer >>
idag har jag pluggat hela dagen och hela tiden tänk att när jag är klar ska jag...men var inte klar förrän halv 7. så blev middag och sen åkte jag och kompleteringshandla lite. när jag kom hem var Algot superspeedad så bestämde mig för att ta med honom och hundarna på cykeltur. Vi cyklade ut till vägen och tillbaka och hundarna sprang på så fint och Algot älskar att sitta och susa fram på cykeln. tyvärr orkar jag inte cykla längre, magen tar ju i knäna en del.

mamma cykla nu inte fota


bisse i farten



finaste hundpojkarna i världen

cykeltur

0 Läs mer >>




ikväll har vi tittat på mello tillsammans med Cissi Tobbe Klara Kalle och hundarna. eller bara Lisa Bisse och Baloo egentligen. men efter vi hade ätit en god grillmiddag så tog vi ut hela familjerna på promenaden i området och då var såklart schäfrarna oxå med.
mina pälsklingar är så duktiga och brydde sig inte alls om att det var en ny hund att gå med (Tobbes schäfer) utan gick snällt ändå.
Baloo sa dock åt Lisa när hon stirra runt för mycket inne, men så skönt med honom för han är alltid lagom hård och går aldrig över gränsen mot vad som behövs.

hoppas vi kan göra om det här nästa år även om det kommer vara betydligt jobbigare med två st 2,5åringar och en 1 åring och en 9 månaders.

mellofestival

0 Läs mer >>
idag till middagen kom våran älskade familj hit. Algots mormor, morfar, morbror, moster Tove, farfar och farmor.
Vi grillade och åt massa god efterrätt.
fick helt underbara presenter: cykelstol till Algot så nu kan vi ut och cykla med familjen, bra schampo och balsam köpta hos frisören, ett jättefint "skydd" till kakfatet att ha ute och tyngder i form av cupcakes att ha i duken och så sist men så galet efterlängtat, PINKbiljetter!! så nu ska jag och Lisa ha en underbar kväll nästa helg!

fortsatt firande

0 Läs mer >>


hipp hipp hurra idag är det min födelsedag!
började dagen med paketöppning, fick massa tyger och en bok att bli inspirerad av med bebis, barn och nallar i.

sen åkte jag Algot bisse och Baloo till Muskö och gick tillsammans med Cissi, Klara, Kalle, Lisa och Axa till en lekplats som var anpassad för små barn.







sen blev det hem och lämna hundarna och iväg och handla inför kvällens middagsbjudning. sen hem för att släppa iväg så Stina kunde träna med Baloo. snabb lunch och sen städning av huset. är middagsbjudning 3 dagar i rad här hemma. idag var det mina trevliga klasskompisar Anna och Kristin med familjer som var här. fick 2 superfina blommor 1 solros och 1 orkidé två favoritblommor så blev superglad.




Algot tyckte att Jack var en superhäftig kompis och tittade och försökte impa em massa. dock gjorde det att han tappa lite fokus på sig själv så han har ramlat en massa. men kul att se att de lekte så fint ihop. även Charlie, jacks lillebror var söt men var ju svår att leka med för Algot. Kristin hade med sig sina hundar som både Algot och pälsbollarna gillade. skönt när allt funkar smidigt.

nu är det dags att gå och sova för imorgon är det skola igen

26 år idag

0 Läs mer >>






en klyscha men ändå så sann. älskar att vara hemma i mitt hus med världens bästa man och våran familj. altanen blir helt fantastiskt och huset känns ännu närmare sitt slutmål.

fått världens bästa nyhet i helgen oxå så livet leker verkligen. plus att Baloos son Hemakas Goblin blev BIS-valp 3a idag på rasspecialen. han är fin den pojken och ev ska han nu få ett eget hem i Gbg nu oxå.

borta bra men hemma b...

0 Läs mer >>


Algot tränar sin balans och att gå upp och ner för krångliga ställen och det har verkligen gett resultat. han går nu obehindrat över allt på tomten och smidigt upp och ner för alla trappor.








balans

0 Läs mer >>










idag har vi spanat på fjärilar och Algot lärde sig fort ordet fjälill. orden bara trillar ur honom nu <3 duktiga stora pojken

sen har vi varit inne i Arboga där Wilma innehållande Camilla Anthony Karin Petter + en kille till tog en tur förbi för att fika innan de var hemma från drömturnen för denna gång. Algot tyckte bussen var superspännande och det var roligt att träffa alla människor.





innan Algot gick och la sig han även Andreas komma till landet.

fjärilsspann och buss...

0 Läs mer >>
igår åkte jag och Algot till rådsparken där vi mötte upp Cissi Klara och Kalle. Vi tittade på alla djuren och åt en glass. efter tog jag och Algot bilen och åkte till måla med mamma pappa och Tove och så hundarna såklart. Martin är kvar hemma och bygger på altanen och jag saknar honom riktigt mycket. har vant mig vid att vara allihopa jämt





















rådsparken

0 Läs mer >>

igår var tanken att jag skulle plugga när jag kom hem från ktc men så ringde Lisa som blivit spontant ledig. och eftersom livet handlar om att ta tillvara på tillfällen så ändrade jag snabbt om mina planer.
har absolut inget med att min självdisciplin sviktar ;p

Vi åkte iallafall till Farsta och där hittade jag en sparkbil i form av en lastbil med flak till Algot att ha ute på tomten. tittade även på små bebisgrejer och börjar sakta förstå att snart har vi en liten plutt här <3 köpte en body, kortbyxor och mössa i ett set till bebisen så nu börjar det kännas på riktigt.

Vi tog en varsin glass på torget och njöt av solen och tittade på några indianer i full mundering som dansade, så väldigt varmt och tungt ut. glassen gjorde dock att min mage började göra jätteont när vi kom hem så det blev soffläge och tidig kväll för mig.

Algot med sin lastbil





bebisens första egna kläder


mysdag

0 Läs mer >>
idag har Martin och pappa börjat bygga på våran monsteraltan. så nu går det börja se hur det kommer att bli när altanen väl är där. ser verkligen fram emot att sitta och njuta på altanen i sommar. förhoppningsvis kan vi njuta där redan på min födelsedag

altanbygge

0 Läs mer >>


idag blev det en riktig hunddag. länge sen det hände sist känns det som. började med att en hund sprungit bort i vår skog så jag tog ut hundarna och letade i 2 timmar. mysigt att få gå och njuta av morgonskogen. vaknade kl 7 så hemma låg de andra och sov. var riktigt varmt ute så vi avslutade promenaden vid sjön och hundarna tog årets första simtur.

när vi varit hemma har de vara ute på tomten. bara när vi var en snabb sväng till Bauhaus som de varit inne idag innan de fick gå in för kvällen vid 8 tiden.

var första öppna träningen på nytorps hundklubb idag oxå så dit åkte vi självklart under tiden Martin och Algot var på Benjamins 1 års kalas.
pojkarna var superduktiga på träningen och fullt fokus. blev några varv på en bana med 4slalom 4slalom hopp 4slalom. de fuskade båda två några gånger och hoppade över mittenpinnen så får bli mer träning på det.

förutom det har vi målat lite på huset, skruvat fast sittpinnarna på stolarna igen och fibblat med lite annat. ingen rast ingen ro. imorgon blir det altanbygge för hela slanten. är lite slitigt nu men bjälkar vad bra det kommer bli när det är klart!













hunddag