0 Läs mer >>
ja känns som jag är tillbaka på ruta ett igen. båda händerna och benet sommar och jag får synbortfall :'(
har tid till kiropraktorn på torsdag och sen doktorn på fredag. och på fredag får jag svaren på mr oxå. men från och med måndag är jag själv med barnen igen. vet inte vad jag ska känna över det. hoppas mest jag ska kunna vara pigg och glad trots skum kropp.

ruta ett

0 Läs mer >>
Idag blir jag hela 27 år, Grattis på mig själv! Började dagen med att få frukost på sängen och skönsång av familjen. Jag fick presetkort på klippning och färgning av håret, så underbart!! Algot och jag delade på det nybakade goda brödet och sen läste vi lite, bland annat om peter pirat som blir storebror. Algots tankar börja snurra oh sen hade vi bestämt att vi skulle leka sjörövare!
Så på med kläder som kunde passa och fixa attributen sen lekte vi för fullt. Vi tillfångatog martin som fick gå på plankan och sen blev vi jagade av både lejon och björn.
Det är så roligt nu nr fantasin skjuter i höjden och vi kan vara delaktiga i hans fantastiska fantasi värld <3
 
Förutom den roliga sjörövarleken har vi hunnit med att baka tills Elise dop imorgon, jag har varit hos kiropraktorn som märkte att det verkligen gått framåt och så fick jag ännu fler övningar att göra hemma.
 
Eftermiddagen spenderade vi med att fixa iording inför dopet imorgon, dukning och sånt. Sen köpte vi med oss thaimat och gick till en park och åt mat och tårta undertiden Algot busade runt.
 
Hundarna fick vara hemma när vi var i kyrkans lokaler men pappa hämtade upp dom så de fick vara med i parken. fick superfina presenter av familjen; superskön blå klänningslång tjocktröja, fin shampo och balsam, presentkort på plantagen, teer i fina burkar och en personalshopperdag med Camilla på loppisar.
 
Den här dagen har varit underbar och jag kommer leva länge på minnena, tyvärr drog hundarna igång varandra och gjorde något ryck som gjorde att jag fick ont i kroppen igen så nu är jag både trött och lite paj så ska snart gå och lägga mig.
 
Algot har hittat skatten, vindruvsasken i hasseln
Min fina pirat <3 är så lycklig att jag börjar må bättre så jag orkar leka igen
sjörövarskeppet var ovanpå barnvagnsförrådet
 
 
Baloo den farliga byrackan
Bisse var en riktig sjöbuse
Kom an då...
Pirathundarna
Ivar ansöker om att bli pirat
och sötare pirat får man ju leta efter <3
9 månader och alldeles perfekt som svärdhållare
Piraterna äter mellanmål efter att fångat den största boven av de alla, notera Baloos övervakning av mellanmålet
 

AJ AJ KAPTEN...föd...

0 Läs mer >>
Att vara ensamhund är inte alls så dumt enligt Baloo. Man får alla klappar själv, all överbliven mat och leka en massa med alla människor utan konkurrens. 
Att leka och busa med Bisse får han ju göra ändå så just nu är det det bästa från två världar för honom.
Men imorgon kommer våran busbisse hem igen, men bara för två veckor då grannarna ska åka till Turkiet. Som det är nu vill de ha tillbaka honom när de kommer hem igen så det är planen just nu och så länge de inte ångrar sig får han vara där uppe tills vi bestämmer något annat. Han har det som en kung där uppe, massa långpromenader, gos och kärlek bara till honom <3 
 
Men tillbaka till Baloo så är han väldigt glad och träningsvillig just nu så passar på att träna lite vardagsenkla saker han fuskar på ibland. så som att lyssna på nej, komma varje gång jag ropar, aldrig dra i kopplet och älska sin matte besinningslöst :p dvs mysa så fort vi får lite tid över.
Här kommer lite bilder från baloos liv senaste dagarna
 

Baloo och hundupdate

0 Läs mer >>
ja idag ångrar jag mig det grövsta att jag inte tänkte efter före igår. hur dum får man vara. så här o efterhand fattar jag ju att det inte alls var någon bra idé och Algot kunde absolut väntat någon minut på att pappa skulle åka med honom. är svårt det här med att vara skadad för jag vill ju göra allt jag brukar kunna och inte behöva vara begränsad. men bevisligen kan jag ju inte det för idag har jag så ont att jag bara kom upp ur sängen för att gå på toaletten, sätta fast tensapparaten och tugga i mig lite tabletter innan jag fick gå tillbaka till sängen. kunde inte äns äta frukost då jag mådde så illa av smärtan. men ska försöka komma upp om ett tag igen då tabletterna börjar verka.

slutklagat för nu...

ångrar mig

0 Läs mer >>


bilderna då :$

0 Läs mer >>

idag på eftermiddagen åkte vi till Andys lekland får att testa på det ställe. Algot och Martin hade verkligen superkul, Ivar hade roligt han med och jag har kul tills jag gjorde något så dumt som att åka en rutschkanan. ingen lång men en liten och måste landat konstigt när jag kom ner och "slagit upp " diskbråcket igen så från att ha legat på en vas 5 till vas 9-10 igen :-( just nu väntar jag bara på att kl ska bli så mycket att jag kan ta 2 citadon trots ar jag mår piss av dom. för citadonen tar bort smärtan iallafall.

innan vi var på Andys var jag hos sjukgymnasten och hon drog i min nacke då den kändes riktigt bra. sen var jag ut med Baloo i sandtaget och sen en kort promenad vid trylen. köpt hem godare godis till Baloo oxå så vi kan träna lite mer vardagslydnad och så tänker jag börja jobba upp vår relation lite mer. men det är svårt när Martin är med då Baloo alltid väljer Martin före mig. inget konstigt i det lyra var väldigt mycket min och sen har Bisse tagit över. men nu när Bosse bor hos Lotta (grannen) så är det dags att ta tag i min och Baloos relation. vi har väl kanske en 75% idag och vill absolut upp på 100

klantskalle

0 Läs mer >>


nej just nu gör ja inget annat än att väntar känns det som. på fredag ska jag till en ny doktor så får vi se om han kan tänka sig lyssna på min sjukgymnast som nu skrivit ett brev till doktorn.

väntan

0 Läs mer >>
idag har jag gjort en massa jag inte ska (enligt sjukgymnasten men får enligt doktorn) så nu ligger jag här med ont överallt. dunkar i hela benet, v båda händerna är påverkade och jag har ont och konstigt krumma lillfingrar huvudvärken skriker och axlarna gör ont. men är jag inte sjukskriven måste jag ju kunna ta hand om barnen så bara se vart det här leder.
hoppas så jäkla mycket att verksamhetschefen ska ringa imorgon men antar att hon är på semester :-(

ont

0 Läs mer >>
ja nu kan jag inte hålla humöret uppe längre :'( känner mig så pissigt dålig men är tydligen inte tillräckligt dålig enligt doktorn på vc för sjukskriven blev jag inte. hans bedömning av mig bestod av att jag vred huvudet 6 gånger åt olika håll. så himla sjukt och han var så otroligt otrevlig.
men jag orkar inte bråka mer med sjukvården. har känslobortfall i båda armarna och ska fingrar.
sjukgymnasten är övertygad om att det är ett diskbråck ändå och jag behöver gå 2-3 gånger i veckan till henne.
men det kommer ju inte gå för jag måste vara med barnen. jag som inte äns orkar mer än en halv dag med dom innan jag har skrikande huvudvärk, domnade armar och stickningar i vänster ben.
det tar verkligen psykiskt att inte få hjälp av doktorn, kan inte vara pigg och glad utan känner mig ledsen nere och orolig hela tiden

allt är bara skit!!