0 Läs mer >>
i helgen var vi och hälsade på mormor och morfars nya lilla hund. Ivar sov och pappa var sjuk så var jag, martin, algot, camilla och anthony som var och hälsade på Kromipaws lilla Judas priest gäng.
Algot ville först inte titta på valparna för valpar är tråkiga, sen när vi gick in ändrades det fort till att han ville ha en egen valp med sig hem nu. gick att få honom att förstå att han kommer få umgås massor med Joggi när hon kommer hem så då var det bara fokus på Joggi. Så då gosade han och mös massor med Joggi och var glad tills han insåg att hon inte skulle följa med oss hem idag. Då var det katastrof igen. Oj vilka tårar <3 goaste ungen men när vi väl gick lekte han med de stora hundarna på gården och så har vi pratat om att han ska få följa med och hämta Joggi när hon ska flytta hem.
 
 

valpbilder

0 Läs mer >>
 

påsken i bilder mi...

0 Läs mer >>
Idag var det dags för min lilla älskling att gå första dagen på förskolan.
Ivar och Algot har lekt hela dagen på förskolan, de cyklade, grävde i sandlådan, gungade och busade inne. Märktes att algot var glad att lillebror var där. Bästa kompisarna <3 
Allt gick bra, var bara vid lunchen som det märktes att det var första dagen då Ivar skulle sitta i mitt knä och äta och inte vågade sitta brevid fröken. Var så mysigt att få vara med algot på hans förskola och leka med honom.
 
 

Första dagen