0 Läs mer >>
Valborg är för mig en tydlig kväll med lotter och eld, men inte som för andra där man går och tittar och köper lite lotter. Nej för mig är det att vara delaktig i att anordna valborg som är själva grejen. I hela mitt liv har jag varit med Handens scoutkår på valborg och sålt lotter och fixat så andra kan njuta av en familjedag.
 
Idag var inget undantag, så skönt att kunna vara delaktig trots familjelivet. Vi började med att baka 2 plåtar av mockarutor till caféet. Och sen innan riktiga valborgsfixet tog vid så gick vi ut på en härlig liten skogspromenad som Algot fick gå själv på. Alltså ingen lång men en långsam promenad. Bisse fick sprinag lös större delen som vanligt.
 
Sen åkte vi och hämtade korv på coop som sponsrat oss och så hjälpte vi till lite vid rudan. Sen blev det hem, äta, hämta hundarna, klä på oss och sen tillbaka. Hjälpte pappa lite och hundarna fick ligga där bakom och träna passivitet i svår miljö. Massa hundar och männiksor som vimla förbi. Sen gick vi en runda och tog lite lotter, vann ett gosedjur till algot och en fin uteblomma. Träffade såklart massa kompisar oxå, inte så konstigt eftersom kåren består av massa kompisar, Men vilken babyboom det har varit/är. träffade 4 nya småmänniskor som var så otroligt söta så nu längtar jag tills våran lilla kommer <3 
 
Vi stannade tills 9 och hundarna och Algot sover gott nu och snart ska vi göra dom sällskap. 

 

Valborg

0 Läs mer >>
Idag hade jag ingen lust att plugga alls, men var duktig och var på föreläsing hela förmiddagen om blodtryck och kärl. Men när jag kom hem hade jag lovat mig själv att få vara ledig. Så jag mös på tomten med mina pojkar.
Började med att plocka upp resterande av vinterns hundskit så det är riksfritt att gå på tomten igen. Sen fick jag martin att såga ner lite träd och rensa i syrenen. Jag algot och Baloo satt och tittade på undertiden bisse sprang runt och bjöd in till lek. 
Var otroligt skönt och jag satt i bara linne och njöt och så åt jag och algot varsin glass i solen.
Baloo hade lyxdag med Stina som använder honom som träningshund i sin instruktörsutbildning och gick på promenad och tränade med honom.
Under tiden drog jag fram 3 hopphinder med låg höjd och 4 slalompinnar och lät Bisse springa lite. Han var riktigt duktig och lyssnade fint, men han blev trött fort i sin vinterpäls så nu hoppas jag att han fäller ur lite så vi kan leka lite mer.
 

gammal opostat inlägg...

0 Läs mer >>


fick mig lite morgonmotion med cykeln upp till vägen. glömde dock jackan så det är lite kallt.
skönt att jag fortfarande mår så bra så det funkar att cykla.

morgonmotion

0 Läs mer >>


idag har större delen av dagen gått åt till att plugga in cirkulationssystemet. men jag har oxå varit på skogspromenad med hundarna och tränat lite uppletande. Baloo har även fått träna med en instruktörselev. sen har jag vart med Algot och vi har firat pappa/morfar som fyller år idag. när vi kom hem la jag Algot och Martin och Baloo tog en springtur och nu har jag suttit och tittat på 3 föreläsningar på pingpong och gjort 2 självtest. så godnatt








allt i ett dag

0 Läs mer >>
var på Friskis idag och upptäckte att jag börjar bli rund om magen nu, flera övningar gick knappt att göra. när jag tyckte jag tog i massa och tittade o fönstret såg det mer ut som jag var på promenad :p men nytt kort är inköpt så lär bli träning ett bra tag till. så skönt då foglossningarna verkligen försvinner efter ett pass

börjar bli tjock

0 Läs mer >>
 
vilken fantastisk helg vi har haft. Vi har ägnat åt oss att vara ute hela helgen och slipa och måla våra utemöbler. Vi körde över dom till vega och har jobbat på 2 dagar i rad och nu är de slipade och bänken och bordet är färdigmålade. Så 3 stolar är slipade men inte målade.
Men vi ska slipa och måla en typ arkbänk oxå och sen ett barnbord med bänkar oxå men det blir verkiegn fint. Algot har varot duktigt och hållt sig på tomten och lekt med gruset, och annat skoj. Hundarna har haft en tråkig helg och fått korta promenader och annars legat i långlina på tomten och hållt koll på grannarna. Igår kväll var vi dessutom hos Linnea, Tobbe och Nova och åt i deras nya hus. riktigt fint och trevligt som alltid. Men nu är det dags att sova så jag orkar upp till skolan imorgon.
 

Underbar helg

0 Läs mer >>
imorse satt den här sötnosen på vårt räcke



en liten gäst

0 Läs mer >>
idag på kvällen var vi iväg och grattade Algots farmor på födelsedagen. Alla kusinerna var där och mycket lek blev det



Algot somnade när vi kom hem och bisse somnade efter kvällspromenaden och ligger nu i sängen och snusar



jag ska sova strax men har en väldigt vaken bebis i magen som sparkar och har sig

grattat farmor

0 Läs mer >>
Algot sov hos mormor och morfar natten till idag. så idag har vi varit där hela dagen. Vi har varit på promenad, ätit lunch ute i det varma vädret och så har Martin, morfar och morbror haft bilvårdsdag.
däck har bytts och alla bilar har blivit tvättade. Algot tyckte det var riktig spännande och ville såklart helst vara i mitten av hela grejen.





Algot säger åt morfar hur man tvättar bilen bäst









bilvårdsdag

1 Läs mer >>
 

Besöket på Muskö i bi...

0 Läs mer >>


idag ska vi äntligen träffa Cissi, Klara, Lisa och nya lilla älsklingen Kalle. med oss har vi presenter till barnen och 2 kassar med bebiskläder ifall de skulle vilja låna något tills våran lilla kommer

mot Muskö

0 Läs mer >>
jag och mamma var iväg och simma ikväll. skönt, Vi satt en stund i bubblet och sen i bastun innan hemgång.

när jag kom hem sov Algot och Martin tog Baloo på en springtur runt området. sen kom han in och kopplade på bisse en sele och långlina och sprang ett varv till. men när han var på väg tillbaka for djävulen i honom och han stack.

Martin sprang hem och tog bilen och Baloo och leta i området. jag kunde inte lämna tomten då Algot ju sov. jag tyckte jag hörde bisse upp bakom grannen. när Martin och Baloo kom tillbaka sprang de upp och leta, de hittade honom fast i linan.

är väldigt glad att mina hundar skäller. att leta efter en tyst hund som sitter fast är fruktansvärt.

bra kväll med dåligt ...

0 Läs mer >>










Algot lagar mat

0 Läs mer >>
idag var Martin och Algot med till Mvc och lyssnade på bebisens hjärtljud som låg på typ 145. allt såg bra ut, hade ett järnvärde på 117 så lite lågt men ingen fara. på rul hade de satt den 17 aug som beräknat datum för födsel.
barnmorskan tyckte jag skulle fortsätta gympa och simma men inte göra för stora rörelser med höfterna så jag får ont. så inget grodsim :s


lyssnat på bebisen

0 Läs mer >>
Ja det verkar som jag inte är helt obildbar inom anatomi och fysilogi ändå. har lite hopp om kursen och ser fram emo att den ska dra igång på riktigt.
2 dagar i rad har jag och Anna suttit tillsammans och lite verkar ha fastnat för jag klarade första självtestet på första försöket.
så lite nya ord har satt sig i huvudet. så som femur, ren, lateral, m.m haha

Anatomi

0 Läs mer >>
efter att Algot och hundarna ätit ringde jag över mina föräldrar på fika. tyvärr hade tydligen alla bullar gått åt på dagen så fick snabbt slänga ihop en äppelpaj. var gott det med.

Algot äter

Algot matar hundarna




kvällsfika