0 Läs mer >>


Ivar sover absolut bäst i mitt knä precis som Algot. tur vi bara har två barn Hur skulle de annars få plats? mina mys pojkar <3

mammas pojkar

0 Läs mer >>


är så roligt att se Algot göra saker som inte är inlärda men så typiska för släkten. här ovan sitter han som min familj på mammas sida.

slältdrag

0 Läs mer >>


finaste pojkarna

<3

0 Läs mer >>


idag har jag gjort något jag sällan gör nämligen inte gjort någonting alls. iallafall inte på dagen utan efter att dragit ner alla pojkar till lekplatsen och varit där en stund gick vi hem och Martin åkte iväg med algot och jag och Ivar gick och la oss igen.
har läst en massa i min bok och bara myst.

på eftermiddagen bjöd hundarna upp till lek så vi busade med deras räv och körde lite slalom. Baloo var helt galet taggad.

efter vilodagen så fick jag med mig familjen till nyöppnade affärerna i port 73. jag mamma och Ivar åkte dit först medan Martin pappa och Algot gjorde lite ärenden först.

var em rolig klädaffär som öppnat i porten så där lär jag ju handla en del men inte idag för jäkla va kö det var.

istället shoppa jag för presentkortet från Lisa på babyproffsen. blev ett regnskydd till babyskyddet och en till favvohaklapp till Algot

latdag

0 Läs mer >>


idag har vi varit i Farsta. eftersom bilen inte funkar blev det en bussutflykt, gick smidigt dit men hem missade vi andra bussen och fick ringa pappa och be om hjälp.

i Farsta hittade vi nya gympaskor till Algot, en tjocktröja till Martin, en kofta och två kjolar till mig.

men hela anledningen till utflykten var att jag hade tid hos frissan. så nu har jag blondare och mycket finare hår igen! Ivar fick vara med mig och han ville absolut inte sova i vagnen under tiden utan skulle äta och ligga i min famn.
sen när vi väl var klara och jag la ner honom i vagnen och börja gå för att möta upp Algot och Martin som lekte i praktiken somnade Ivar som en stock och sov länge länge.
Farsta

0 Läs mer >>
är inte kvinnokroppen fantastisk!

2veckor

0 Läs mer >>


idag har vi bara varit hemma. Martin har skruvat och jag har suttit med Ivar typ hela dagen.
men på förmiddagen var jag iallafall på vagnspromenad med båda barnen och hundarna runt området.
jag gick ut på ängen så Algot fick se kossorna och sen gick vi och titta på traktorn och lekte lite på lekplatsen.

Martin han var duktig och sprang en runda tillsammans med Baloo men de var tydligen sega båda två så blev inte så långt som planerat.

jag gick samtidigt en promenad med Algot i vagnen och Ivar i bärselen och bisse fick gå lös. stannade och träna på gräsplanen och sen tränade vi på höger och vänster här hemma med hjälp av två targetplattor. vill ha in det tills vi börjar springa igen, lättare vid svängar då.hemmadag

0 Läs mer >>
Idag har vi gjort något jag älskar! vi tog med oss båda barnen ut i skogen och så gick vi hela rundan runt sjön. När vi kommit nästan längst bort på sjön plockade vi fram fika och kopplade loss hundarna. 
Båda hundarna simmade och lekte en massa och Algot han kastade kottar i vattnet och åt nyponsoppa och bulle. Jag och martin åt oxå vasitt fikabröd och en kopp kaffe.
Martin klättrade även upp i ett träd som både Algot och Baloo hälsade på honom i (algot blev uppburen och nedburen av mig såklart). 
När vi nästan gått hela rundan mötte mamma och hobbe upp oss. Hon var sen hemma hos oss hela ftermiddagen och Algot lät henne inte sitta äns 5 min utan hon skulle gå promenad och kolla på hennes bil. När hon sen åkte blev han riktigt ledsen men det gick att avleda honom till slut och då satt han i vagnen och titta när pappa måla. Ivar som blir 2 veckor idag har haft en sovar dag, han var vaken en stund när algot sov och mormor var här nnars har han bara ätit och sovit, Jobbigt att bli två veckor ;)
 
 
 

skogspromenad

0 Läs mer >>
idag bestämde vi oss för att åka till Hellasgården och gå promenad. så in i bilen med barn hundar och vagnar och sen via affären och handla matsäck.
men när vi kommit typ 200m börjar det ryka om bilen :s

så var bara stanna, och bilen den blev bara konstigare. så ut med hundarna och i med barnen i vagnarna och ringa mina föräldrar som än en gång räddar oss. under tiden vi väntade på dom åt vi vår matsäck på trottoaren bredvid gudebroleden.
Algot uppskattade iallafall platsen med utsträckning utsikt över alla bilar och motorcyklar.

det blev sen en trevlig heldag i Vega med promenad i området istället för Hellas.

bilen då? jo den fick bärgas till verkstaden och imorgon får vi se vad det kommer kosta och vad som förmodas vara felet :/

men alla drömmar om resor eller annat är iallafall uteslutet :( dumma bil

bilskrälle

0 Läs mer >>
Algot har alltid varit lite förtjust i sin moster Tove, alltså Andreas tjej. och ikväll fick vi det bekräftat igen.

när Martin bar över Algot till sin säng pratade Algot i sömnen, inte helt ovanligt för honom då jag brukar vakna av att han och Martin ligger och pratar en massa goja i sömnen samtidigt. men så idag när Martin flyttade honom så upprepade han Toves namn flertal gånger innan han blev tyst och sov vidare.

moster Tove

0 Läs mer >>


idag har jag varit ensam med pojkarna då Martin var ute på torö och la om taket på gäststugan.

jag gick på promenad med pojkarna och vi tittade på fåren. Algot upptäckte att det låg massa bajs i hagen och tyckte vi borde göra något åt saken.
så när jag inte gjorde det tog han saken i egna händer och tog alla bajspåsar från vagnen och försökte klättra in till fåren <3 han har lite städmani min lilla pojk.

på eftermiddagen hade vi besök av Lisa och sen spenderade vi kvällen i Vega där vi firade Andreas som fyllde 35år. vägde mig på vågen och visade sig att jag gått ner 10kg på de här 12 dagarna! känns sjukt peppande och bra, får hoppas de sista 10 går lika lätt ;) ämnen jag tror tyvärr inte det.
bajs

0 Läs mer >>
idag har vi gjort massa bra-ta-tag-i-saker. ringt försäkringskassan och lagt 2 brev på lådan till dom, bokat dopdag, fixat dopkort, fixat med infiltrationen, ringt kommungubben, måttat hos calle, byggt på altanen, gått på promenad, tränat hundarna och tagit massa kort på Ivar.
 

ta tag i dag