juldagen med kusinerna


idag har vi varit i brandbergen och firat lite jul med Martins familj. Algot har haft det spå roligt med sina kusiner och hann och Benjamin fann varandra efter ett litet tag. men de lekte även alla barnen tillsammans och då såg jag att saga tog Algots hand och tog hand om honom <3 Elias är den Algot verkligen ser upp till och Elias är alltid så snäll mot sin lilla kusin. riktigt roligt att se alla barn ihop. ska bli ännu roligare när Ivar växt på sig och lillbebisen i Annas mage kommit ut och de två kan vara med och röja.
som alltid när det är barn och lek så är Martin fantastisk och leker och håller koll och bara är bästa pappan Alla tider. blev lite julklappar idag med och vi fick lika fina grejer idag och de verkade nöjda över det vi gav bort oxå.
roligast ikväll var nog ändå när alla barnen lekte att Martin var ett monster och de glömde sig för honom. då sprang de alla fyra runt och in under bordet och hjälptes pott så alla skulle få plats. en riktigt mysig kväll även om det såklart alltid blir lite rörigt med alla barnen hur Goa och snälla de än ärr




Kommentera här: