0 Läs mer >>


idag har vi varit inne och gått och ätit jordgubbar i Uddevalla. sen åkte vi till en strand och lekte och bada hela dagen. till middag åt vi god makrill med potatis och stuvad spenat som Eva laga. Algot som ätit dåligt några dagar åt mer än nån av oss andra och fortsatt så hela kvällen. tårta, banan, välling och kaka har allt slinkit ner. både jag och Algot har tagit oss varsitt bad i badkaret oxå. mys på hög nivå

stan och bad

0 Läs mer >>






nu är vi framme hos min moster Eva i Uddevalla. på vägen hit stannade vi i Lidköping och tittade in på Rörstrands muséet. där fanns flera verk av Algot, alltså min mormors morfar som min lilla Algot är döpt efter. roligt att se flera större konstverk, har själv 2 små små vaser som jag köpt har inte råd med större :p















Uddevalla

0 Läs mer >>
imorgon börjar våran semestertripp till västkusten. gubbarna och hundarna har åkt hem.
kommer sakna dom som jag alltid gör när vi är ifrån varandra


hoppas på att hitta massa saker till Algot och bebisen nu på resan.


semestertripp

0 Läs mer >>

Jun. 22, 2013

0 Läs mer >>


idag har vi firat midsommar på julita gård. riktigt mysigt och precis som en midsommar ska vara med picknick och dans och massa glada människor.
Algot tyckte det var superkul att dansa och ville absolut dansa i ringen. på kvällen gick vi en promenad med
skrindan till båten men innan det fick bisse prova dra den. kan säga att hundarna är helt slut efter dagen








midsommar

0 Läs mer >>


några är rädda att inte få åka med när bilen ska rulla

semester?

0 Läs mer >>
idag hade vi inget särskilt planerat då våra riktiga planer blev inställda igår. så därför har vi gjort massa saker istället. är inte så bra på att vara höggravid vilket gör att jag har väldigt ont på kvällen och är trött och har dåligt tålamod :/

idag har jag och pojkarna varit på skogspromenad med vagnen i balingsnäs och samtidigt kollat in en fsk där. promenaden var ca 4,5 km







efter det åkte vi upp och kolla en annan fsk och sen letade vi efter en tredje innan vi åkte döhungriga till max och handla mat.



sen kom mamma/mormor på besök och hjälpte mig att förstå hur ett par kortbyxor till Algot skulle sys.

Martin kaosa på jobbet så han kom hem sent och det gjorde att jag och Algot var helt slut när han väl kom men innan det åt vi middag och tog en långdusch.

så från att Martin kom hem kunde jag sy igen och det blev ett par långbyxor och ett par kortbyxor.



så nu är hundarna kissade och jag ligger äntligen i sängen med min värkande rygg och mage som får sammandragningar typ hela tiden och bebisen som rör sig konstant.

God natt

ta det lugnt??

0 Läs mer >>
 

Mina fina hundar <3

0 Läs mer >>
Idag var vi på Rudan och åt lunch med mormor och Algot sprang runt och tittade på fåglar, badade i sumpvatten med kläderna på och lekte i sjön. En bra Algot dag helt enkelt.
 
 
 

picknick på rudan

0 Läs mer >>
Igår på dagen var vi på besök hos Alexandra i hennes nya fina radhus och träffade lilla Tyrion för första gången.
Algot var väldigt intresserad, men när jag fick hålla Tyrion tyckte Algot att det blev konstigt. Men när han oxå fick sitta i knät så mös han in sig hos mig och tittade storögt på Tyrion innan han sprang iväg och busa igen.
 

Besök hos Tyrion

0 Läs mer >>
Idag kom min bror hit och jag fick testa hans gamla systemkamera. Kärlek vid första ögonkastet, har saknat systemkamera sen jag sålde min gamla. Men då var det det bästa valet men idag är jag lycklig över att kunna ta
massa fina kort på mina pojkar igen.
här kommer några bilder från när jag testade kameran idag
 
 
 

ny kamera

0 Läs mer >>
Algot vakna precis och gnällde massa. la över honom i vår säng och han var jättevarm. precis när han hade somnat om i min famn, spydde han rakt ut. inte farligt mycket men tillräckligt för att Vi behövde byta alla kuddars överdrag och lakanet. under tiden Martin fixade med det la jag Algot i din säng och han somnade om och där ligger han ny och sover och vi ligger i våran. utanför regnar det en massa låter det som och i kylen står frukostbrödet på jäsning. nej nu ska jag sova några timmar till God natt.

magsjuk??

0 Läs mer >>
Igår kom vår granne ner och berätta att han ska sälja, han har blivit för sjuk för att orka ha kvar huset :(
Tråkigt på flera sätt då det är en riktigt trevlig gubbe och det är han som nu mera lever ihp med våran katt Zimba.
Zimba flyttade hemifrån upp till grannen när vi bygde huset och grannen tog bort sina gamla katter (18år gamla), fanns ju en plats att fylla där.
Men nu när gubben ska flytta så kan såklart inte våran fining flytta med, inte snällt att bli innekatt på gamla dar igen nu när han vant sig vid lantislivet och vi dessutom bor kvar här.
Så nu hoppas vi att det ska gå att ta hem honom när gubben flyttar och att vi kan få honom att trivas.
Är verkligen världens bästa katt, snäll, rolig och helt underbar så jag hoppas verkligen han kan tänka sig bo här igen. Men det lär ju inte bli förän till hösten som huset säljs där uppe så i sommar får han bo med sin egen pensionär.
 
Blir äldigt sugen på katt i huvudtagen nu när jag vet att zimba ska flytta hem. Skulle verkligen vilja ha en kattunge, men det lär ju aldrig hända :( 
 

Zimba

0 Läs mer >>


Martin är ute med jobbet idag och vi andra skulle gått på parkteatetern men det regna en massa precis när det var dags :s så istället åkte vi över till Vega och mös.
åt God mat gick på promenad och lekte på en lekplats åt rabarberpaj och tittade på tv. när vi kom hem somnade Algot fort och jag la över honom i sin säng så får vi se hur länge han tänker sova där och när hans pappa kommer hem.

kväll hos mormor och ...

0 Läs mer >>

















idag har vi varit och lekt på leklandet i Tyresö. riktigt fint och roligt. mycket att göra för olika åldrar

kaatach

0 Läs mer >>


idag hade vi planerat att måla så självklart regnade det hela dagen :p så istället åkte vi till kungenskurva. målet var att köpa en present till nova och en dockvagn till Algot. novas present lyckades vi med iallafall, Algot fick 3 bilar en docksäng och en egen säng istället. sen fick lillbebisen 3 små klädesplagg från Som en saga.

i handlartaget