hunddag



idag blev det en riktig hunddag. länge sen det hände sist känns det som. började med att en hund sprungit bort i vår skog så jag tog ut hundarna och letade i 2 timmar. mysigt att få gå och njuta av morgonskogen. vaknade kl 7 så hemma låg de andra och sov. var riktigt varmt ute så vi avslutade promenaden vid sjön och hundarna tog årets första simtur.

när vi varit hemma har de vara ute på tomten. bara när vi var en snabb sväng till Bauhaus som de varit inne idag innan de fick gå in för kvällen vid 8 tiden.

var första öppna träningen på nytorps hundklubb idag oxå så dit åkte vi självklart under tiden Martin och Algot var på Benjamins 1 års kalas.
pojkarna var superduktiga på träningen och fullt fokus. blev några varv på en bana med 4slalom 4slalom hopp 4slalom. de fuskade båda två några gånger och hoppade över mittenpinnen så får bli mer träning på det.

förutom det har vi målat lite på huset, skruvat fast sittpinnarna på stolarna igen och fibblat med lite annat. ingen rast ingen ro. imorgon blir det altanbygge för hela slanten. är lite slitigt nu men bjälkar vad bra det kommer bli när det är klart!













Kommentera här: