0 Läs mer >>

har haft en riktigt bra dag idag. krattat upp de sista löven, lekt med hundarna, lekt en massa med Algot och då framförallt på lekplatsen där vi låtsades att några stenar var bilar och båtar och vi galopperade och ramlade o gräset <3
sen var vi i port 73 med mamma och gullungen Ivar berättade att han var stor nu och ville sitta upp så han såg någonting <3
vi fikade och handlade lite och sen åkte vi och lämna av mamma och hämtade upp Martin. sen begav vi oss till brandbergen på middag. så nu har båda barnen precis somnat efter en lugn läggning då nu ska jag göra dom sällskap i drömmarnas värld, hoppas snälla drömmar inatt har drömt alldeles för många mardrömmar på sistone

bra dag

0 Läs mer >>

God morgon, eller förmiddag kanske. Vi började dagen med att mysa i sängen ett bra tag. sen blev det frukost för Algot som lyckades kladda ner sig totalt så blev dusch för honom och mig. nu äter Ivar och när han är klar ska vi gå ut och kratta i resten av löven i påsarna. sen blir det lite shopping med mormorn och tillslut middag. hos farmorn och farfarn.

God morgon

0 Läs mer >>

hårdträning

0 Läs mer >>

idag var vi på ssbk med Cattis och Mischa. blev inte så mycket träning med hundarna men lite ligg, följsamhet och lätta trix på en svår plats är ändå något jag är väldigt nöjd över.

Algot tyckte såklart att det var han som skulle tränas så han fick åka rutschkana leka i en övervuxen sandlåda och ge hundarna godis. han övade även på att snurra och rulla när jag gav de kommandona till hundarna.
väl hemma överraskade jag hundarna rejält genom att sela på dom när Martin kommit hem och så gav vi oss ut och sprang runt området. bra tempo i början men sen blev de trötta och jag fick nästan släpa runt dom så rundan tog 2 min längre tid än i förrgår. men jag är nöjd att jag tog mig ut iallafall.


hunddag

0 Läs mer >>

idag har vi varit på Muskö och lekt. Algot och Klara busade som tokar. nu leker de med varandra och spexa för att den andra ska skratta. sötkalle springer efter i gåstolen och är mest i mitten hela tiden. supersöt och de stora tycker nog han är lagom dryg haha :p
Ivar tycker oxå det är väldigt spännande och tittar och tittar. till den grad att han nästan glömmer att äta och sova så nr jag a honom i vagnen inne somnade han direkt.
hundarna har självfallet oxå fått sitt, Vi var ute i regnrusket på promenad i typ 1,5 timme så de är mer än nöjda. dock är de fortfarande blöta och allt annat som var ute oxå. men mysigt var det.
Vi stannade över middagen och fick God linssoppa med bröd.
Algot höll sig vaken hela vägen hem trots att det var mörkt hela vägen och leker nu runt med pappa. en riktigt bra dag helt enkelt

lekdag

0 Läs mer >>


idag blir världens sötaste smajlis 10 veckor och hans personlighet växer fram mer och mer. älskade goa sötisen <3 så snäll och mysig men en riktig pappagris, väljer pappa framför mamma på kvällarna. känns ovant när Algot är världens största mammagris och alltid varit. men såklart skönt att Martin får tid med Ivar oxå.
10 veckor, det går fort nu!

smajl

0 Läs mer >>
idag kom jag äntligen ut på en springrunda. blev lite extra taggad av att Bissebus måste ner i vikt och att vi bara gått en kort promenad runt området idag.
Så selade på båda hundarna och gav mig iväg efter middagen.
sprang ut till vägen fram och tillbaka - rundan ut mot ängarna - upp till curre och igenom skogen ut vid calle och sen hem igen. 3.37 km på 21 min.
Sen när jag kom in så träna jag till mammamageappen, duschade och sen la jag Algot som snällt somnade så nu sitter jag och glor på TV med Ivar i famnen och två trötta hundar bredvid mig!
 

spring spring

1 Läs mer >>
 
Idag kom äntligen Bisse hem igen. När Lotta ändå kom hit tog hon med sig Jilla Nemo och Dojja så alla kunde få springa av sig i fårhagen tillsammans. Mycket lek och spring blev det och Bisse och Dojja, som är Bisses lillasyster (samma mamma), grävde även frenetiskt efter sork.
Var skönt att få hem två trötta hundar och jag var utan barn i hagen då Ivar fick vara hemma med Martin och det gick så bra så.
Tyvärr måste ju pojkarna muppa lite när de varit ifrån varandra, de blir alltd lite osäkra på varandra innan de hittat sina roller igen så blir lite mutter till och från. Men snart är allt som vanligt igen. fast Bisse ska ner i vikt, han har snott åt sig lite väl mycket så han behöver gå ner tills stora sthlm i december. Så nu har både han och jag en anledning till att ut och springa.
 
 

Lappar i fårhagen

0 Läs mer >>

idag har vi bara varit hemma och fixat på tomten. Martin har eldat och grävt och jag har krattat löv tillsammans med algot och Baloo.


katten och Ivar sov sig igenom dagens dagsverke
Baloo bjöd på massa lek och imorgon kommer äntligen bästa lekkamraten bissebus hem igen <3

kvällen avslutades med tacos och filmmys i soffan.

en helt perfekt dag när livet är lätt att dansa till

utedag

0 Läs mer >>


Hur man gör för att få sitta själv i soffan ett tag, eller ja själv med bara Ivar Baloo och katten som sällskap. tog över1,5 timme innan båda sov gott av utmattning. skam den som ger sig

ivartid

0 Läs mer >>
Hur kul är det?
ja det här eviga städandet, fixandet och trixandet för att familjen ska Ha det bäst. hela tiden tänka på vad de olika familjemedlemmarna behöver och kräver men alltid lägga sina egna, vilka egna?, behov åt sidan för att alla ska vara så nöjda som möjligt. för om de är nöjda så är mitt liv mycket enklare.
vet att det blir bättre och att mina egna nöjen kommer få plats igen och att jag kommer bli en egen person igen men just nu är jag en resurs för att få allt att fungera.
så efter att ha städat ska jag nu åka och handla så kvällen kan bli smidig.
hoppas oxå på att hitta en kratta till Algot så han kan hjälpa till att kratta löv i helgen.

???

0 Läs mer >>

idag har vi varit på besök ute på Muskö. Vi började med en promenad med hundarna innan vi gick in och lekte med alla klaras leksaker.
Kalle kutade runt i sin gåstol och var söt och Algot och Klara lekte med diverse leksaker tillsammans.


Muskö