0 Läs mer >>
mamma och jag började - sågade alla bitar
Martin slutförde - skruvade ihop
Algot bistod oss allihopa






bord

0 Läs mer >>

känns som du alltid funnits här och ändå som du nyss kom <3 älskar dig och din bror mer än livet själv.

7veckor

0 Läs mer >>

katten är en i familjen så kan bara inte ge bort honom. fanns ett jättebra hem som ville ha honom och visst skulle det vara mer praktiskt. men känslor är inte praktiska och katten är så älskad av både mig och framförallt Algot. var när Algot börja prata om katten i sömnen som sista spiken satt. det går inte ta hans älskling ifrån honom bara för att pappan som är minst hemma stör sig på att Baloo vaktar på katten.
nej katten blir kvar så nu ska vi skrapa ihop till kastrering. skulle inte vara några problem om inte bilen vill byta bromsar och kosta en jäkla massa :(

kan inte

0 Läs mer >>

igår städade vi på tomten, har lite kvar
klippte gräsmattan med behållare på så det inte skulle ligga massa gräsrester över hela tomten nästa vecka
rensade inne i buskarna
lasta upp allt skräp på släpet
sen handlade vi mat till nästa vecka och nästan allt till dopet
sen gjorde Martin tacos men jag hade sånt springsug så jag och hundarna tog en vända fram och tillbaka till vägen innan jag åt.
sen la Martin Algot och det funlade

tomtstädning

0 Läs mer >>

overallen testades för första gången och fick helt klart godkänt. vantar på händerna var oxå bra för då kan man gräva i sanden utan att bli skitig om händerna.

Vi fick besök av Lisa idag och vi gick ner och lekte lite på lekplatsen och kollade självklart även på traktorn.



Vi hade tänkt åka och handla men Algot var trött och hungrig och ville därför in så det blev soffhäng istället.

kvällen spenderades hos farmor och farfar med god mat. när vi kom hem och Algot skulle sova ville han få välling och nattas i sin egen säng. min pojke börjar bli stor <3

nu sover alla utom katten, som är ute och ränner och inte kom när jag ropa *suck*, så nu tänker jag oxå sova. God natt

idag

0 Läs mer >>

igår var vi hemma hos Linnea och Hugo (Tobias och Nova var inte hemma). Hugo är född lite mer än en månad innan Ivar.
Vi gick på promenad, prata massa skit och Algot lekte med Novas leksaker. var riktigt roligt, tycker så mycket om Linnea så jag hoppas vi kommer ses ofta nu när båda är hemma med barn.


efter vårat besök var det dags för scoutmöte. mamma har startat en bäveravdelning och det vill jag gärna vara med och vara ledare på. Martin var iväg och handla en skaloverall till Algot så båda barnen fick följa med. Algot älskade det! han tittade storögt på de stora barnen och ropade högt när de sprang för fort och långt bort enligt honom. Ivar han var snäll och sov dig igenom deras första avdelningsmöte.

gårdagen

0 Läs mer >>

Vi gick upp i tid idag, ställde klockan på 8.00

Vi gick ut på promenad och då bestämde sig katten att följa med. inte helt optimalt då Algot sprang efter och skulle ha koll på katten hela tiden, och det är svårt nog att gå en vanlig promenad med honom. bisse var lös och höll oxå koll på katten

katten stannade kvar i slutet av sandtagsvägen efter att bisse skrämt honom lite

sen hoppade Algot i vattenpölar och kastade kottar i vattnet innan vi gick hem och åt lunch.
sen var det dags att åka till rådsparken för att träffa Cissi Klara och Kalle. men då katten inte kommit hem så åkte jag och ropa på honom där jag såg honom sist. han kom i galopp och när jag skulle släppa av honom hemma studsa han in i bilen som en studsboll gick inte bli av med honom. så till sist åkte han in i kaninvoljären(han klättrar i och ur den på dagarna) för att jag skulle kunna åka
iväg Algot lekte och Ivar hängde på magen när vi var i rådsparken. Vi tittade såklart även på djuren.

men nu är vi hemma igen och väntar på att maten ska bli klar


dagen i bilder

0 Läs mer >>


varit på mysig skogspromenad med Cattis och Micha. bisse var lös men höll sig egentligen lite för långt bort för min smak även om han hade koll. fick en fin body och söta strumpor till Ivar oxå och efter promenaden fikade vi med bulle och kaka

höstpromenad

0 Läs mer >>

ja nu ger jag upp. har världens sötaste katt men det funkar inte här hemma :(
direkt när vi kom hem igen igår så började Baloo vakta på katten igen och Martin bli grinig på katt och hund.
katten bryr sig inte utan är lika glad för det men det är synd om Baloo. han får skit och vi blir irriterade både på honom och på varandra.
katten är inte värd att förstöra harmonin hemma, det är påfrestning nog med två småbarn och två halvt understimulerade hundar.

men känns i mitt hjärta då jag verkligen tycker om den här katten och han har allt man kan önska. precis så här jag vill att de ska vara!

sen känns det som jag har misslyckats, aldrig en rolig känsla. är helt enkelt inte meningen att vi ska ha katt eller andra djur. ja förutom bisse och Baloo då.

ja så känner du någon som vill ha en supergo katt så hör av dig

ger upp

0 Läs mer >>

helgen gick för fort men var helt klart en återhämtningshelg. Vi har myst, gått på promenader, varit inne i Arboga och lekt.














återhämtning

34 Läs mer >>


min lilla bebis växer för fullt. igår tejpade jag ihop våran gamla babysitter och idag sorterade jag in storlek 62 i byrån. det går så fort på måndag är Ivar redan 6 veckor och ungefär 1,5 månad det är galet.

vad har vi gjort idag då? jo båda pojkarna är snoriga men när Kristin skicka sms och fråga om vi ville gå på promenad kände jag bara JA!
så skönt att komma ut. Algot fick åka vagn och Ivar fick åka i bärselen. Vi gick i Vh så bisse fick vara lös på ängarna med bubba och dumle. är så tråkigt att Baloo inte kan lyssna tillräckligt bra när alla hormoner flödar och måste vara kopplad. var en riktigt trevlig och skön promenad i höstsolen. det är skönt att nu ha nöjda hundar och å själv fått komma ut och röra på fläsket.

vi ska börja packa här hemma för vi ska snart åka till landet. Algot min älskade pojke har redan åkt i förväg med mormor och morfar.

växer

0 Läs mer >>

idag har vi slappardag till hundarnas besvikelse. jag har huvudvärk och är trött, är säkert en förkylning på väg :( Algot han snorar och Ivar han sover och sover.

igår gick vi på promenad bort på ebbadalsvägen så nu har hundarna fått 3 riktiga promenader på 4 dagar och mitt samvete är lite lättare. får se om det blir någon ikväll när Martin kommit hem oxå.

slappardag