1 Läs mer >>
 

fotobarnen

0 Läs mer >>
Algot 5,5 månad 
 
Ivar 5,5 månad
 

Lika men ändå så olik...

0 Läs mer >>
Idag har jag och barnen umgåtts med farmor, vi fikade lite eller vi hade inge fikabröd men ändå, och sen gick vi på promenad i området.
Ivar ville inte alls ligga i vagnen men somnade tillsist ändå och när vi gick in på våran väg igen somnade Algot. Så jag han dammsuga och äta lunch innan de vaknade.
Sen plockade jag fram kameran och alla gosedjur och fotade pojkarna var och en och tillsammans. de är så duktiga och älskar när jag fotar.
skulle verkligen älska att få lära mig fota på riktigt.
När martin kom hem så smet jag iväg till friskis och flexpasset, var verkligen superskönt och idag var det lättare att ta i och göra rörelserna mer utförligt.
Igår var vi på långpromenad med Kristin och Junie, sen vaccinerade vi hundarna mot borellia och sen till vega. där planerade vi vårens scoutmöten och åt middag.
Imorgon ska vi träffa Cissi Klara och Kalle, som Algot har längtat han pratar om dom konstant <3 Fina bästisarna Algot och Klara!
Sen på fredag ska vi träffa Dexter och Sofia vilket ska bli riktigt roligt var länge sen nu, typ 5 månader sen. Sen ska vi bjuda faarmor och farfar på middag.
Sen på lördag ska jag och martin göra något riktigt roligt, om vi hittar barnvakt 1 timme...
 
 

Gosungar

1 Läs mer >>
Frågan är kan jag se ut så här och må bra. älskar kroppen men har aldrig mått så dåligt psykiskt som när jag såg ut så här. så frågan är, kan jag se ut så och må bra? ska det vara ett mål eller ska det bli en bonus om jag lyckas se ut så? viktigast är absolut att må bra
 
Träningen har jag ju iallfall kommit igång med och jag känner mig hemma i att träna 2 gånger i veckan men säger inte nej till fler gånger. Har även börjat spana på lite lopp i sommar. Kommer garanterat springa hundlöpet på djurgården 1 mil men skulle gärna springa typ midnattsloppet, vårruset, lidingöloppet och tjejmilen men då vill jag ha sällskap (Lisa!). För är tråkigt att springa själv är ju van att alltid springa tillsammans med hundarna och då bäst ihop med Bisse. 
 
Imorgon tänker jag även på allvar börja äa efter Lisas kostråd, vet skulle gjort det tidigare Lisa men blev lite trotsig och gick åt andra hållet istället :p men nu så, papprena ska skrivas ut och imorgon ska veckans mat inhandlas. Bra att ha en bästis som är dietist <3
 
 

mål eller inte?

0 Läs mer >>
 
Ja nu är äntligen min älskade dator hemma igen <3 mina fingrar glider så vant över tangenterna och det känns så bra att ha de här igen <3 
Alla bilder är återskapade och dokumenten med så nu är de som vanligt igen.
 
snart kanske även min telefon är hel igen. hoppas att de kommit in nya skärmar imorgon! 
 
Ja under blogguppbehållet har barnen fått en till liten kusin. en söt liten pojke så nu har de hela 6 kusiner. Mindre roligt har vi haft oxå då vi haft magsjuka här hemma. algot spydde en gång i måndags och jag reflekterade inte så mycket över det, men sen kaskadspydde Ivar i onsdagskväll och blev så utslagen så vi trodde vi skulle behöva åka till sjukhus vilket ledde till att mormor kom hit men Ivar piggade på sig igen. Sen natten mellan fredag och lördag bröt det ut på martin och han blev verkligen jättedålig och har därmed sovit på soffan två nätter i rad, men är nu äntligen på benen igen. Mormor som oxå var här i onsdags lev oxå sjuk :( men mår bra nu. så nu håller jag alla tummar för att jag inte ska bli sjuk. Känner mig inte dålig alls och varit flitig användare av handsprit och tvål.
 
På hundfronen har jag tränat apportering av leksaker och äntligen börjar poletten trilla ner, så roligt att se lite framsteg men oj så trötta de blir av det. sen å tisdag ska jag vaccinera baloo och då passa på att vaccinera båda mot borrelia.
 
På träningsfronten så var jag och tränade i lördags förra helgen på ett baspass på friskis, sen ett flexpass i onsdags som verkligen tog slut på mina benmuskler, hjälp vilken träningsvärk jag hade efter, men efter passet var jag knappt svettig, men ändå är det nya favoritpasset. Just nu sitter jag och laddar upp inför kvällens räning, täker nog gå på ett baspass idag.
 
Nästa vecka och veckan efter var flexpasset och baspasset jag tänker gå på idag gratis! så blir definitivt de nästa vecka oxå

Äntligen <3

0 Läs mer >>
Idag träffade vi äntligen lilla söta elise som blir hela 2 veckor i morgon. Hon är helt underbar och det är helt galet att ivar blivit så stor var ju nyss han var så där ny <3

Vi träffade henne i vega där vi hade en trevlig familjemiddag. Innan vi åkte dit var vi över hos grannen och åkte pulka och lekte. De följde sen med över till oss och fika lite och lekte innan de gick hem igen.

Igår hade vi oxå en trevlig dag med grannarna som flyttat in i kalles gamla hus. Vi grillade lekte inne och sen drog hundarna de stora barnen i pulkor när vi gick hem. Innan vi var upp dit var jag och mamma och träna på friskis och det var så skönt då nu på längtar jag till nästa tillfälle.

I fredags hade vi oxå en rolig eftermiddag då vi var och bada med mormor och morfar på torvalla. Algot älskade det och lekte mycket mer själv än sist (2mån sen) och gick att släppa mycket mer. Ivar gillade oxå badet mycket och log sig igenom hela badandet. Efter var algot så hungrig st han åt upp en korv med bröd, nästen hela morfars hamburgare och massa pommes.

elise

0 Läs mer >>

Nu har det äntligen kommit tillräckligt med snö så hundarna kan dra algot i pulka runt området så det gjorde vi idag.jag fick springa med ivar i vagnen för att hinna med i bisses takt. Algot skrattade och älskade när det gick fort. baloo han var lite lat men när godis kom fram då sprang han med men fick koppla los bisse för att baloo skulle få dra ordentligt.
Bisse älskar att dra och tar i från tårna men det ska som sagt gå fort.











dragrunda

0 Läs mer >>
Igår och idag har det snöat så idag på dagen tog vi oss ut med de snoriga barnen, ivar i vagn och algot på snowracern. Men innan vi gick från tomten fick hundarna återuppleva förra vinterns aktivering nämligen dra algot i pulka. Riktigt roligt och idag var det baloo som drog mest och jag tro både hundarna jag och algot gillade det lika mycket.
Sen gick vi till ängarna och algot åkte ner för en liten kulle där och hundarna fick springa av sig vilket var riktigt roligt.det lilla blir ofta riktigt bra, med oss hade vi muffins som vi baka igår algot och jag. Går inte att inte bli glad av snön när man har hundar som blir som valpar av den och man lever av en tvååring som verkligen upplever snön.
Så efter idag är vi alla nöjda med dagen och spar den i vårt minnesarkiv, bilder togs men får inte in dom i plattan så får fixa det när min dator kommer tillbaka, när ni det är?
God natt

snö

0 Läs mer >>
den här veckan hat det varit dåligt med uppdatering då min telefon har spruckit så måste använda plattan. Men i veckan har vi umgås med mormor, firat kristina födelsedag, träffat anna på ki och gått två promenader med kristin.

förutom det har vi legat i hårdträning eller inte jag utan pojkarna.

Algot har fått gått utan blöja och vi har pottränat i massa och det har gått superbra och idag gav det riktig utdelning då jag hörde när jag var ute att pottan börja spela, jag sprang in och kolla och där satt min lilla pojke och kissa.kan man bli annat än stolt!

Ivar då jo hans träning har legat i att lära sig sitta. Är riktigt svårt i början men så igår var det som något lossna och han fattade grejen. Så idag har han suttit själv långa stunder och kan parera upp sig när han håller på att ramla. Så snart kommer han nog ha helkläm på det hela!


framgång

0 Läs mer >>




idag har vi varit i Årsta och lekt med moster Camilla och firat att vi blev fastrar till en liten flicka idag. fick lunch som Camilla laga och sen gick vi ut och lekte och när vi kom in igen blev vi bjudna på te och scones. gott gott!

årsta

0 Läs mer >>



idag rymde jag från mammajobbet och tog bara med mig hundarna och åkte till vh. där träffa vi Lisa och tillsammans gick vi en 5 km slinga i skogen. där gick vi över stock och sten i vattensjuka skogen och prata om allt mellan himmel och jord. är underbart att vara mamma men ibland är det otroligt skönt att bara få vara Anna och matte till mina pälsbollar och vän.

skogen med bästa vänn...

0 Läs mer >>

igår var jag mormor och barnen på husdjursmässan och tittade lite. hade turen att när vi ätit lite och gick och tittade på agility då var det dags för kompisarna att springa med sitt lag. roligt att se och lite lite sug väcktes inom mig.
var roligt att titta på alla djuren. på vägen hem hämtade vi upp Camilla och sen fick Algot följa med mormor hem och sova där. för här hemma hade vi spelkväll. jag kom tvåa båda gångerna. Lilla Alva var med och jag fick äran att utföra lite magmassage på henne. hon är så söt. tänk vilken skillnad det är på en 2 mån bebis och en snart 5 mån.
förhoppningsvis kommer lillbebisen snart oxå! <3
men vem vet kanske tar några dagar till...

Vi låg i sängen till 12 idag. ammade och bytte blöja vid 10 och sen somnade jag om och vaknade av att Pappa ringde och bjöd över oss på våfflor. Martin kände sig mer förkyld så han stannade hemma med djuren. Algot var på riktigt bushumör när jag kom och han var trött efter att inte ha på velat somna förrän halv 1 i natt, galen unge.
när vi kom hem igen sov båda barnen så jag passade på att ta ut hundarna på skogspromenad. så skönt att få strosa lite. nu väntar vi på att maten ska bli klar. idag blir det fiskpudding med morötter och broccoli till för vi hade visst inga potatisar.


















husdjursmässan och sp...

0 Läs mer >>
idag hände det! Algot har senaste dagarna kissat lite då och då på pottan och igår vart han utan blöja en lång sund. idag har jag satt han på pottan när jag ändå bytt blöja och han har kissat varje gång!!!
sen nu ikväll vill Lillskiten inte sova och eftersom han inte bajsat på hela dagen så brukar det vara det som spökar på kvällen. så när jag gett upp om att han ska somna så tar jag med honom ner när jag ska göra mig i ordning för natten. satte han på pottan och vad gör han direkt... jo han bajsat och är hur stolt som helst och efter alla ritualer med spolning och tvätta händer så sätter han sig igen och kissar!
vet att det bara är föräldrarna som tycker det är fantastiskt men vill ha det sparat så därför jag skriver om det.

och nej Algot har fortfarande inte somnat utan klättrar runt på mig och drygar sig men som tur är störs inte Ivar av honom.

God natt!


varning för bajs och ...

0 Läs mer >>

Ivar är ett riktigt matvrak och blir riktigt förväntansfull när jag närmar mig kylskåpet och köksbänken. sen tycker hägn verkligen inte om allt och tyvärr har han inte riktigt börjat gilla gröt ännu men det kommer nog. palsternacka och majs är helt klart favoriterna hittills och banan såklart. han får bara lite åt gången och sen blir det amning som efterrätt. idag fick han smaka en majskrok vilket var väldigt svårt att få in i munnen.











smakisar

0 Läs mer >>

har svårt att tycka att jag är snygg just nu men ibland så lyckas jag iallafall och tillsammans med kamerans bildprogram så jäklar alltså B-)

snygg

0 Läs mer >>


som tagna ur dåtiden