0 Läs mer >>

var iväg på intervju idag för ett jobb.
spännande har ju inte jobbat sen jag sålde firman. får jobbet om inte mina referenser skulle sägs något jätteskumt 😝 kommer antagligen jobba 2 helger i månaden så kommer ge ordentligt tillskott i kassan. vi är ju inte direkt bortskämda med pengar så alltid roligt om man kan få lite mer. bra för att Martin ska ju vara hemma oxå så då kanske han kan ta ut färre dagar så kan Ivar få vara hemma längre tid. hoppas kan man ju alltid.

nej nu ska jag försöka få Algot att sova så vi kommer upp imorgon.

jobb

0 Läs mer >>
två helger i rad nu har vi varit på riktigt trevliga bröllop. första bröllopet var linneas och Tobbes och igår var vi på Kristins och jonas bröllop.
Båda två var som sagt riktigt trevliga och fina så de här två helgerna kommer vi leva länge på.
så roligt att dansa natten lång med Martin. så nu suger det i att anordna festtarmen. och än mer skulle jag vilja få se min finaste och bästa vän gifta sig 😘

fick träna självdisciplin imorse iallafall så vi var tvungna att gå upp 2,5 timme efter att vi somnade inatt. hjälpte lotta och murat med ivo i 3 timmar då de jobbade båda två och det inte riktigt gick ihop sig. men det fick jättebra och vi mös länge i soffan innan vi gick ner och l lekte på golvet och jag och Martin turades om att sova en stund.

våra egna barn var passade av farmor förra helgen och den här helgen passade mormor och morfar. Algot var hemma bara några timmar idag innan han åkte hemifrån igen med mormor och morfar. nu till landet i några dagar. så nu får vi passa på att mysa med busungen Ivar och gå långa promenader i skogen med Baloo.


två bröllop och ba...

0 Läs mer >>


ja så här har det sett ut senaste dagarna. bad och lek på stranden med mormor Tove andreas lotta och ivo. men idag när Martin var ledig åkte vi istället till tomtits och tittade på alla roliga saker.
men nu funderar jag på att dra med familjen ut på ett kvällsbadsol och bad