0 Läs mer >>
Ja här hemma är det sjukstuga så det skriker om det.
Alla sover nu sött i sina sängar, utom jag som sitter framför TVn och datorn men verkligen borde plugga ;/
Algot är inne på tredje dagen med feber och nu på kvällen sa han att det gjorde ont när han kissa, så imorgon blir det doktorn. Han har iallafall druckit och kissat bra under hela sjukdomstiden. Ivar han fick feber idag på eftermiddagen, segnade ihop totalt och somnade. Men han fick lite febernedsättande så han vakna till och kunde äta. Martin kroknade ungefär samtidigt och ett tag sov dom alla 3 här i soffan tätt intill mig. Då vill man inte lämna sina älsklingar så satt här med de och nej blev inget pluggat då heller. därav jag måste göra det nu.
baloo har varit tålmodig och fick vänta med promenad till efter middagen, i lekte lite, han var tvungen att kampa för att få godis så det var roligt och sen träffade vi grannen och stod och prata om allt möjligt bland annat att en älg hade gått utanför fönstret igår. Stora mäktiga djur det där.
Jaja nu sover alla, fast jag hör Algot hosta, han somnade innan jag läst klart boken - mamma mu får ett sår. Så när jag var klar gick jag över till Ivars säng och läste samma saga för honom, sååå mysigt. Sen la han sig på sidan och somnade i min famn. Så när de båda somnat gick Martin också och la sig, så nu sitter jag som sagt här själv. ganska skönt ibland faktiskt. Dock blir man llite galen av att läsa om olika sjukdomar så nu är jag hypokondriker till max, många symptom och allt är minst (!) cancer, fast troligtvis bara träningsvärk från igår ;)

sjuka

0 Läs mer >>
Ja idag kom det lite mer snö igen. Det gjorde mig påmind om att jag hade lite bilder i kameran som jag inte laddat in.
Det är från när vi var uppe och grilla vid sjön, vår familj, min bror med familj och Andreas, Malin och Alva.
Såg framför oss en mysig dag med grillning och fint väder. Blev istället grillning i snöstorm med rök i ansiktet och skitkallt!
ja vi gav upp efter korven och gick in till oss och drack kaffe.
 
 
 

Snöstormen påminner.....

2 Läs mer >>
Vi sitter i bilen, martin har hittat en artikel om världens dyrast sålda lägenhet, typ massa massa miljoner i new york. Samtidigt sitter vi och drömmer om att kunna köpa en ny bil, våran har börjat göra lite konstiga saker och sen skulle det vara tevligt, lyxigt att kunna köpa den där bilen som inte är gammal. Känner oss rätt rika, fast jag pluggar och martin är föräldrarledig har vi lyckats spara en del. Och snart börjar martin jobba igen vilket i sin tur betyder att vi kommer ha mer pengar än vi har nu = rikhetskänsla.
Men sen började vi kolla på att typ låna upp på huset, men då skulle vi behöva värdera om det, skulle vilja kunna bygga klart allt i huset oxå. Lika med ny bil + bygga klart har vi absolut inte råd me även om vi skulle värdera upp huset = fattighetskänsla.
Så lite fast i den känslan stannar jag vid coop på vägen hem från landet och går av för att handla middag och frukost medan martin satt kvar i bilen med barnen.
Satt en kvinna utanför affären, jag hälsar och hon hälsar tillbaka. Hon frågar om hon skulle kunna få något att äta, jag frågar vad hon vill ha och hon vill ha typ bröd men vi bestämmer att det är lättare om hon följer med in och kan välja.
Vi lyckas kommunicera på knackig engelska, hon berättar att hon är från Rumänien, som så många andra. Inne i affären finns en man som försöker panta lite burkar. Han är också från rumänien och hon säger något i stil med att jag ska köpa bröd till henne.
Från att ha känt mig fattig är jag nu jätterik, jag kan mata mina barn, jag har allt jag behöver, hus, bil, betald gratis utbildning, familj och född i rätt land av rätt föräldrar. Perspektiv!
Jag frågar om de inte behöver något annat och vår handlingsresa börjar, ost, bröd, kaffe, blöjor, välling och en massa annat som man behöver och som de var sugna på.
För jag hoppas att jag inte någonsin behöver be någon annan om pengar för att kunna överleva, och skulle jag behöva det önskar jag att jag också mötte någon som inte bara handlade just det där som jag överlever på utan även att jag kunde få något som jag längtade efter och gjorde mig till människa.
De var riktigt trevliga och goa. Kvinnan skulle åka hem imorgon till rumänien och va så lycklig. Hon försökte också få mannen att dämpa sig, hon förstod att jag inte hade så mycket pengar egentligen, han undrade även om jag kunde raka honom, men nej tyvärr inte min starka sida. Han såg en flaska glögg och blev övelycklig och undrade om han kunde få - kostade 5 kr, så ja det var lugnt -  men jag tror stackarn trodde det var vin med alkohol :S
Handlingen tog lite längre tid än beräknat men vad gjorde det? gick in en gång till och handlade vår middag och frukost. 
Har man medkänsla och kan sätta sig in i andras liv så borde det vara självklart för alla att dela med sig. Jag har inte mycket pengar i svenska samhällets mått mätt men jämfört med en rom från rumänien har jag väldigt mycket. Jag önskar jag kunde göra mer och jag hoppas att jag genom min utbildning kommer kunna bidra med mer än "bara" pengar och mat.  
 
Vill vi ha ett bättre samhälle och värld för alla får vi alla också hjälpa till och bygga det!
 

Rik eller fattig, vil...

3 Läs mer >>
Jag hatar verkligen det heteronormativa samhälle vi lever i. Det som förutsätter att alla är likadana och passar in i samma roll. Den som förutsätter att tvåsamheten i heterosexuella förhållanden är det ultimata. Att vara homosexuell är avikande och än värre transexuell eller queer.
Att män/pojkar är å ett sätt och att kvinnor/flickor på ett annat och då också avvikande ifrån männen.
Hur märker jag av det här då? jag som lever så heteronormativt liv som bara går, jag bor med en man och två söner i ett hus och lever ett vitt medelklassliv.
 
Jag har inte tolkningsföreträde i något utom det i att vara kvinna i ett mans samhälle.
 
Men att ha två barn, båda med snopp gör att folk förutsätter saker utefter heteronormen. De ska vara bråkiga, de får vara högljuda, de ska inte tycka om kramar, de går inte prata med, färgglada kläder är udda och känslor är inget som de har.
Jag har två olika barn, och de är olika och samtidigt lika. Det har ingenting med hur långt deras urinnrör är och hur deras könsorgan ser ut!
 
Jag har ett barn som är ett storasyskon och ett som är ett småsyskon. Jag har ett barn som älskar att pilla i sär saker och lära sig hur man gör för att sätta ihop det igen och ett barn som precis börjat uppskatta att sitta och pilla med saker. Jag har ett barn som alltid varit noggran och ett som älskar att kasta omkring saker. Jag har ett barn som älskar att kramas på dagen och ett som älskar att kramas på natten Jag har ett barn som inte alls har intresse av kramar på dagen och en som bara tycker det är jobbigt med kramar på nattem.
Jag har två helt olika barn som är jättelika för de är syskon!
Och nej jag längtar inte efter en dotter, för jag bryr mig inte om mina barn har snopp eller snippa, jag ÄLSKAR MINA barn och att de är just mina och just dom de är!
 
Jag hatar att folk försöker sätta in mina barn i fack, att de låter som de gör för att de är killar, att de busar som de gör för att de är killar, att de gillar bilar för att de är killar. Samma människor säger inte att de älskar att leka med dockor, pyssla eller sjunga för att de är killar, hur kan de komma sig? är de inte killar då? eller betyder den delen av deras personlighet ingenting för könet med den andra delen?
Jag tror mina barn gillar allt det här för att de har tillgång till alla de här leksakerna och lekarna. De har föräldrar som iallafall försöker att vidga deras vyer och nej, de vet inte vad skillnaden mellan flickor och pojkar är!
 
Men på Algot börjar samhällets syn ibland sätta frågor i huvudet på honom, som när han ville ha en rosa fluffig väska med hallo kitty och han säger rätt ut att han inte FÅR en sån för sånna är bara för tjejer. Fel fel fel - självklart får han ha en sån, vad som definerar en tjej vet han dock inte men samhället och tv visar på något rosa fluffigt som inte kan själv. Men hemma hos oss har vi allt i alla färger och rosa och fluff är vanligt förekommande och vårdande är bra!
Jag vill inte att tjejer ska betraktas som obejekt eller som något som är fel, en avart.
Jag menar inte att flickor innte ka få ha klänningar, flickor ska inte bli ifråån tagna mer saker, men de ska få erbjudas allt och utan tankar om att de inte kan och att det viktigaste är att de är söta.
För vad hör jag om flickor och vad hör mina barn?
Jo att flickor är söta/fiiiina i sina små klänningar, men aldrig i sina byxor, att de är duktiga och ska vara lugna och försiktiga.
 
Det är ingen slump att många flickor blir galna i rosa klänningar när de är lite äldre - det vi tränar in ger resultat!
Vad är bäst att vara? jo söt och duktig = den duktiga flickan.
Det är inte heller någon slump att flickor tidigt vill börja sminka sig och ha vuxnare kläder som de inte kan leka i, vi har tränat de jäkligt bra! uppmuntrar du det beteendet genom hela deras liv så är det väl självklart att beteendet kommer fram när de får "välja" själva.
Det är inte heller konstigt att det är flest kvinnor som lider av psykiska åkommor, för när du inte får den där bekräftelsen på dina fina duktiga sidor hur fan ska du kuna uppskatta dig själv då?
Varför stör det här mig då? jag har  ju som sagt två pojkar?
 
Jo för det första så förutsätter det ju då att mina pojkar ska vara tuffa, busiga, coola och de kan göra vad som helst för "pojkar kommer alltid vara pojkar". Men sen förutsätter det också att de ska se på sina kompisar med snippor som eventuella partners när de blir gamla nog att ingå något slags partnerskap.
Inte att deras snippkompisar är roliga, busiga och helt underbart bra kompisar med massa egenskaper. Att få en fråga om det fins några söta flickor på förskolan eller liknande förutsätter att mina barn uppmärksammar hur de andra barnen ser ut och inte hur de är. OCH det förutsätter att mina barn kommer välja en flicka som partner när de är stora nog att välja. Vi kan inte veta om de vill leva med någon, om de är heterosexuella, homosexuella eller bisexuella, och det är inte våran grej att lägga någraa värderingar i det. Mer än att de är lika värdefulla och älskvärda vem deras eventuella framtida partner är. Och varför skulle jag som förälder vilja trycka in någor annat i mina barn?
 
Mina barn är barn! de har ingen uppfattning om att älska personer på annat sätt än det sättet de älskar sina släkringar och kompisar, inte på något sexuellt plan utan på ett mellanmännskligt plan!
 
Här hemma försöker vi alltid tänka på vilken bild vi förmedlar och även om vi vet att vi ibland förmedlar en steriotypbild så är vi iallafall medvetna och kan prata runt det och kan ändra på bilden Barn gör inte som vi säger utan som vi säger. Vill vi att våra barn ska ha färgglada kläder på sig så kan vi inte ha en pappa i familjen som bara har svarta kläder, för då kommer barnen oxå bara vilja ha det. Vill vi att våra barn ska veta att mammor kan bygga så måste mamma i familjen bygga. Vi har absolut saker vi måste jobba på men vi gör det och vi diskuterar fenomenen. Vi är båda precis lika förmögna att ta hand om våra barn och vårat hem!
 
Mina barn ska få alla möjligheter att vara dom de är och jag kommer inte acceptera att andra trycker ner dom i en för trång ram! Jag älskar mina barn och det gör att de måste lära sig möta livet på ett icke sexistiskt, rasistiskt eller heteronormativt sätt för det gör att dom kommer kunna leva i ett bättre samhälle med massa underbara människor omkring sig som älskar dom för vilka dom är och inte föreställningen av vilka de borde vara. Det gör att dom måste lära sig projektleda, prata om känslor, leka, busa, ta för sig, stå tillbaka, älska, bråka, ta hand om alla delar i ett hem och framförallt kunna sammarbeta och uppskatta människor för deras egenskaper och personligheter och inte för deras utseende!
 
Det här gäller såklart inte bara mina barn, jag önskar att alla barn i min direkta närhet kunde få vara just bara som dom är och inte behöva tryckas in i dessa könsnormer och heteronormer. Men jag kan bara önska och påverka det lilla som går från mitt håll. Men för er alla barn där ute kommer jag alltid vara er tigermamma, vi är inget annat än uppklädda djur och är det någonstans alla variationer finns så är det på våran planet och bland våra samlevande djurarter.
 
Babbligt blev det och har du orkat läsa allt kan du ju få ett hejja rop och så kan du skriva en kommentar så jag vet att nån orkade ;)
Puss på er där ute, Ni vet väl om att ni är världefulla, och viktiga just för att ni är ni!
 
 

Du är världefull, du ...

0 Läs mer >>
idag har jag bara varit hemma.
satt och filade på manuset och powerpointen som jag ska redovisa nästa vecka. Efter att jag läst på klart tränade jag med baloo. blev ett lydnadspass och oj vad fint han gick <3 avslutade passet med att träna apport. först ihållande och sen inkommande.
I inkommandet har vi alltid fastnat i att han stannar precis framför mig och släpper föremålet. men idag då jäklar släppte det!
Tog det bit för bit och till sist avslutade vi med ett inkommande med sättande och fasthållande, är så glad i denna otroliga hund. Alttid pigg och glad på att träna men klarar också av att bara vara de här dagarna när vi inte lyckas med något annat än att vara på tomten.
Efter det slängde jag in lite tvätt och sen dog jag på mig löparkläderna och kängorna och tog med baloo ut på en försiktig och halkig springtur. Vi sprang till fårhagen och sen lite backträning för att sen springa vidare genom hagen öer vägen och tillbaka till lissma gård och hem igen.
När jag kom hem fortsatte jag med skolarbetet och åt lite lunch. Sen kom södling och Alva och Martin och Ivar hem och fikade lite kladdkaka och kaffe innan de åkte och hämta Algot.
Martin har varit iväg och tränat idag så jag har varit själv med barnen, mysigt men svårt när Algot är tröttare än Ivar. Kan inte lämna Ivar så måste endå lägga honom innan Algot vilket gjorde att det tog ett tag innan Algot väl kunde få gå och sova. Men när han väl lagt sig och myst in sig tog det inte särkilt lång tid innan han sov.
Och precis när jag satt mig i soffan och tagit fram mackor så kom martin hem.
Lugn och skön dag med väldigt bra inslag
 

plugg och en sån där ...

0 Läs mer >>
Ja äntligen tog jag mig iväg och tränade efter att ha varit sjuk sen vecka 44.
skrev på facebook och en hundbekant svarade att hon skulle på baspass kl 19.00 på friskis så då fick jag anledning till att åka, var väldigt svårt att hitta motivationen själv idag nämligen.
Men att ha träning uppskrivet på veckoschemat gör ändå att man verkligen vill iväg. Måndagar och onsdagar är mina dagar och sen så har jag köpt kort till familjegympan till Algot så blir träning på lördagmornar oxå.
 
Träningen gjorde underverk iallafall, nu känner jag mig pigg och glad, inge bitter alls och bara mig själv. När jag var på väg hem åkte jag via affären och kompletteringshandlade, sen hem och kolla på schemat där det stod dammsugning. Så jag plockade undan allt och tog fram dammsugarn, som inte funkade efter allt byggdamm så fram med soppborsten istället och så stadade jag undan i ett nafs. sen tog jag fram klickern och tränade baloo. så himla rolig, han kom på att en puss alltid gav godis. för egentligen ska han testa sig fram med massa nya grejer hela tiden, vilket han gjorde oxå men när han inte kom på något gav han mig en puss och det kunde jag ju bara inte belöna. så lite så där då och då slängde han in en puss <3
väkte martin som somnat när han la barnen och sen gick jag ut med baloo.
Vi joggade lite tills vi sprang på ett gäng rådjur så då gick vi istället.
Sen blev det dusch och nu sitter jag här i soffan och ätit god kvällsmacka och druckigt underbart skogsbärste.
 
har även klippt mig idag. åkte hem till camilla och hon satte saxen i mitt hår. så nu har jag helt ny frisyr som jag bara älskar!
ja jag har sämst kamera på mobilen jag vet :(
Så idag är jag en glad människa med trött kropp efter träning och fint hår. Har dock fortfarande ont i magen och endometriosen verkar inte vilja släppa helt utan ligger lite i bakgrunden hela tiden :(

Träning = allt jobbig...

0 Läs mer >>
idag tog jag ivar på ryggen och kopplade baloo och så gick vi!
Målet var att ta sig till vega där Elise hade 1års kalas. Tyvärr möttes vi av många motgångar då det först och främst inte gick att gå in igenom stora grinden mellan fårhagen och kohagen, så var tvungen att gå tillbaka för att gå över. Sen när jag väl kom över så var nya fina gången inne i andra hagen låst mot stora hagen så var bara fortsätta gå på stora vägen.
gick in i hagen via bilparkeringen men så här iefterhand hade det varit bättre att runda kröken och gå bilvägen hela vägen till bejier. För hagen slutade med en bäck som vi fick gå över och sen klättra upp för ett brant berg- Tur jag är van vid mina egna upptåg.
gick sen längst upp till gården där jag hade hoppats på att det skulle gå att gå rakt över ängen/hagen. det gick självklart inte utan fick gå långt långt åt andra hållet innan jag kunde ta mig in i en hage och rakt över till skogen. där fick jag ju sen gå hela vägen tillbaka. men spännande nog hamnade jag på ett motionsspår som jag så här i efterhand fattat måste vara rudans 15km spår. kändes konstigt när jag var där då jag trodde jag måste gått åt fel håll i sånt fall men det hade jag inte. Kom sen ner i gladö och kunde ta gladöslingan fram till där kalaset var. och ja jag var sen! jag ä alltid sen vare sig jag komme på konstiga upptåg eller inte. skulle gått tidigare hemifrån men det sket sig, som vanligt!
 
 

långpromenad

0 Läs mer >>
Just nu är allt bara skit och helvete känns det som. Jag åker på förkylning efter förkylning så jag aldrig kan börja träna. 
Jag har en trotsig 3 åring som är smartare än oss allihop här hemma och nu ikväll har han dragit alla ess ur rockärmen. från toalettkortet till vem han ska somna med till att han är jättehungrig. Så efter att tillslut fått Ivar att somna fick jag gå över till algot.
Imorgon är det förskola och då vill man gärna att han är lite pigg iallafall.
Sen lever jag tydligen med nån som inte alls behöver bry sig om vad vi andra tycker heller.
Har minst 2 stora byggprojekt igång, träning för båda, ett hem att sköta och en bil som är paj och när jag ska köpa något går vi igenom det jävligt noga.
men nehe imorgon blir vi tydligen med trumsett, vet de tusan vart det ska stå för hela gäststugan är full med grejer eftersom vi håller på med tvättstugan.
själv har jag inte ens tid att gå ut med min hund, eller råd att bli medlem i någon hundklubb så jag skulle kunna umgås med hundvänner iallafall. men vad gör det?
saknar min kompisar någe sjukt mycket just nu! Är såklart överlyckligt glada för deras skull att de har sina familjer att fokusera på men just nu skulle jag bara behövt åka bort och göra något kul!
Inte för jag har råd men ändå!
Har endå funkat över förväntan den här hösten med typ miniinkomst men den här månaden tog pengarna slut innan de kom in känns det som. men vi har som tur va ett sparkonto att leva på, och vi är duktiga på att leva snålt. 
Blä vilket dåligt humör jag är på nu!!!
 
Måste verkligen få till badrummet så vi får in ett badkar så barnen kan bada ordentligt. men som det känns nu lär ju det aldrig hända, tid och energi läggs ju verkligen inte där så blir väl klart till hösten eller något. Nu är det bara 3 månader kvar innan Ivar börjar på förskolan. det vore bra oom allt bygge var klart då och om Ivar fick göra massa roligt sina sitsta månader innan han ker in i systemet.
 
Blä vad jag är trött på att allt bara är som det är...ja jag vet för dte mesta är det jäkligt bra och vi ska vara glada bla bla bla. men jag är inte glad nu så skiter i det!!

skit och helvete

0 Läs mer >>
åhh vad jag skulle vilja ha uppfödning av något slag. helst hund självklart men vill samtidigt inte ha någon mer hund än Baloo. Men skulle vara så spännande att ha en kull själv. och så gosisgt med djurbebisar och lite mer djurintresse i mitt liv.
Kaninerna är oxå städningt intressanta, skulle vara kul att föda upp någon ras och lite ovanlig färg. Eller varför inte en kattuppfödning. problemet är ju bara det där med tid och att man måste ha fler djur hemma, speciellt när man bor med två kastrerade handjur ;)
 

Drömmen om uppfödning

0 Läs mer >>
Varit ute och busat med den här typen. Alltså en Baloo på egna upptåg.
Var tydligen vildsvin här i gölen längst in på gölvägen.
låg vildsvinsspillning och baloo visade tydligt att det var där inne. Så istället för en långpromenad i skogen blev det träning på vägen fram och tillbaka. Sen träffade jag grannen längst in och stod och prata lite.
I början var baloo duktig och låg fint och vänta. Men sen blev tydligen vildsvinen för lockande så då kutade han iväg och skrämde bort dom istället. kutade runt uppe på kullen och hade dövörat på, men han var så jag såg honom nästan hela tiden. och när jag typ pratat klart kom han i full galopp superlycklig och ville träna. Men han låg och morrade in mot skogen ett tag oxå.
Suck på min älskade skithund. Spelar ingen roll vad jag gör med honom. Godis, hot eller vad som, inget fungerar 100%igt. han kan mig för bra. Den där söta valpen där uppe som är på väg ut för att upptäcka världen, den har bara växt.
Men shit vilket bra träningspass vi fick sen, gick så galet bra.
Då skulle ingen kunna tro att han precis innan inte hade några öron alls. Blev jättefint lydnadspass med inslag av freestyle och rallylydnad. Katten krävde lite godis han med så han fick utföra någa konster han med.
Så nu har jag en trött och nöd hund = en matte med gott samvete.
Så här ser min älskling fortfarande ut varje gång han kommer, superlycklig i galopp,

 

Balootid

0 Läs mer >>
Så här skulle jag se ut om jag inte var tvungen att spela vuxen och har två barn att vara med!
Ja igår när jag skulle sova började det, 3,5 år sedan sist och galet med vilken smärta det slog till!
Har hormonspiral som ska vara superbra mot just endometrios men just nu kan jag lova att det inte hjälper alls. Har knappt kunnat gå sen igår och när jag gör det känns det som jag ska spy hela tiden. känns ungefär som kraftiga förvärkar/värkar utan förväntan att få en bebis. gör alltså bara väääldigt ont. Men är pigg och glad i övrigt så hoppas verkligen det går över snart så jag kan ut och njuta av sista ledigheten innan skolan drar igång igen.
 
 
 
 

Endometrioshelvete!!

0 Läs mer >>
Ja nu är det ett nytt år och tid för nya planer.
Barnen kommer växa och de kommer kunna leka mer och mer tillsammans. Ivar ska börja på förskolan och viå ska tillsammans försöka få till någon slags normal vardag utan att någon är hemma.Stora ångesten här är - vad gör vi med Baloo????
Jag pluggar ju så borde inte vara några problem men endå jobbigt att inte ha någon riktig plan. Tur Lotta är hemma iallafall, hon kan säkert hjälpa oss om det kör ihop sig totalt.
Till hösten hoppas jag verkligen att Baloo kan hänga med husse i bilen de dagar som jag inte har bra schema.
 
Jag tänker att jag ska börja på familjegympan med algot nu på våren igen, roligt att göra något tillsammans och bra att röra på sig.
 
Jag fick presentkort på friskis av martin så jag kan komma igång och träna när jag väl är frisk igen. Jag hoppas på att kunna träna 2 gånger i veckan  på friskis och spinga 1-2 gånger i veckan tillsammans med baloo. men sen när det blir varmare lär det bli agility istället som aktiverar oss
Ska bli riktigt roligt att komma igång med hundträningen igen. börjar med att gå en agilitykurs nu i slutet av januari!
 
Martin ska klättra, det är ju det han tycker är roligast, och jag hoppas han ska kunna komma iväg nästan2 dagar i veckan. det skulle leda honom framåt ordentligt. får se om algot kanske kan få börja testa på snart oxå.
 
här hemma ska vi fixa i huset. finns en hel del kvar som skulle kunna bli bättre. slutmålet blir att göra iordning sovrum till barnen. Mest för att jag vill ha upp en lampa så jag kan läsa när jag ska sova annars gör det mig inget alls att ha de i vårat rum.
 
Tänker mig att årat bara ska bli ett lugnt hemma år men vi får väl se hur det blir med det. har redan nu första resan planerad, i vår blir det TURKIET!!! ska bli så kul, frivilliga att passa Bisse och Baloo kan redan nu anmäla sig för vi åker med Murat och Lotta. Sen skulle jag verkligen vilja åka till idre igen men det får vi se om det blir av, inge roligt att åka själv så får väl hoppas att någon vill hänga med.
 
Kan inte bestämma mig för om jag ska leta efter ett jobb till sommaren eller om jag ska söka kurser och plugga över sommaren oxå. svårt svårt, men alltid roligt att vara "ledig".
 

Framtidsplaner