0 Läs mer >>
Igår hade jag sista grejen i skolan innan den intensiva VFUtiden som väntar. Så efter att grupparbetet redovisat blev det hem och stoppa in packning, baloo och katterna för att åka vidare till förskolan och stoppa in barnen i bilen. Sen gick bilen till arboga.där stannade vi och handla med oss middag och frukost hem. Det blev kyckling chips och dipp och havre cream freish funkar utmärkt att göra dipp på. 
Bo hade en mysig kväll framför tvn när barnen lekt klart med alla leksaker. Imorse vakna de samma vanliga tid som de brukar trots att de somna sent igår. Barnen har lekt så snällt hela dagen idag och vi har mest vilat och slappat.men en promenad till sjön har vi gått och så hat vi varit ute och lekt på tomten och plockat upp lite potatis. 

mysig dag på landet

0 Läs mer >>
nya regler kring mat här hemma. Ivar har ju sådana problem med sin mage och när vi var på bvc för extra kontroll visade det sig att han inte gått upp någonting (100g) på över ett halvår men han hade faktiskt växt 5 cm. Så efter ett nytt läkarbesöket och blodprover blev det beslutat att vi alla utesluta allt som har komjölksprotein ur kosten. Han hade oxå lite dåligt depåjärn så mer järnmat och eventuellt järndroppar igen. Ivar var bra när vi var i Turkiet och åt massa mat så hoppas det berodde på att han inte åt mjölk där

Mjölkfritt