0 Läs mer >>

Just nu mår kav lite upp och ner. Det senaste året har jag lärt känna mig själv och sjukdomen betydligt mer. Tråkigt nog för att sjukdomen blivit sämre och jag varit tvungen att börja anpassa livet efter mående. Inte alltid så lätt när man är född duracellkanin. 
Senaste dagarna har jag låtit mig själv jobba oavbrutet tills jag får alldeles för ont. Nu är jag då i en ont och helt trött fas. Vilket inte gör något då jag planerat att inte göra särkilt mycket imorgon. 
Känslorna har åkt berg och dal bana efter bisses bortgång och även därför jag tillåter mig jobba på för hårt. 
Barnen får både gott och ont av det. Ibland orkar jag massor och vi har massa kul och ibland orkar jag ingenting och då blir det inte något skoj alls. 
Men helgen har varit bra om man bort ser från kroppen. Vi har fixat vid ladan och hemma. Jag har tvättat i oändlighet både igår och idag. Jobbade imorse vilket var långt över vad jag orkade egentligen men har tur och fick en jätte lätt runda som gick snabbt. Så förlorar lite pengar då jag gick hem 1 timme tidigare. Men orkade verkligen inte vara kvar.fick senare besök av Kristin och junie.
Förutom lek så har vi bakat kladdkaka som blev bränd. Varit i skogen. Barnen har lekt på tomten och de har badat innan det var dags att sova. Underbart att se hur kul de har. 

Ivar den lilla busen gick igår iväg själv från städdagen och skulle hem till teo , som förövrigt inte vart hemma utan hos sin mamma. Hjälp vilken panik jag fick när jag inte hittade honom. Alla tankar han fara genom mitt huvud. Älskade lilla unge så trygg och självständig. Men nästa gång hoppas jag att han säger till innan han går iväg. Igår skulle han bara hämta en pensel och sen var han helt borta. 

På tal om igår har jag nästan börja lära mig att ställa in saker. Får så sjukt dåligt samvete att jag kan dra mig in i det sista att ställa in men insikten om hur dåligt det är för mig i långa loppet när jag har ont börjar komma. Bättre ställa in och orka kliva upp dagen efter än att pressa sig och bli sängliggande i3 dagar. 

Nej det här blev babbligt och jag är nu så trött då ögonen rinner. Hoppas på att få sova utan mardrömmar inatt. Glömt förnya ett recept på en av mina mediciner så nu går jag stå mitt kast.dvs dålig sömn och smärta på kvällen

God natt och sov gott


upp och ner

0 Läs mer >>
Mitt hjärta blöder.tiden är ute och jag vet inte hur jag ska hantera det. Sist jag stod inför den här situationen tröstade jag mig med att just ta hem min älskade bisse. Då var det lyra som lämnade oss och en vecka efter flyttade en 7 månaders vild galen levnadsglad bisse hem till oss. Och imorgon flyttar han till samma plats som lyra. Den här gången har jag ingenstans att fly. Jag står här blottad med mina känslor och nu när timmarna sakta räknas ner går mitt hjärta i kras. Imorgon är det andra gången jag säger Hejdå till baloos bästa vän och min fluffiga lurv kommer övergå till ett minne. Hur mycket jag än försöker går det inte längre att vara lugn men likt förra gången är det trasiga höfter som är problemet och jag kommer aldrig tillåta mina fyrbenta själsfränder ha ont bara för att jag ska slippa. Mina hundar betyder så mycket mer än vad jag tror många förstår. Mina hundar är speglar av mig och de lär mig så otroligt mycket. Men de är också de enda som jag kan bara vara med. Som jag förstår till 100% och som accepterar alla mina sidor och finns där när jag verkligen behöver dom. Mina hundar är mina livsverktyg .de hjälper mig att leva och de påminner mig om att livet inte är så allvarligt. Det finns alltid något annat att lägga fokus på. Att jag låtit bisse bo borta 2 år är något jag vet har ifrågasatts av andra men de som sätt en hund och en människa fina varandra vet varför jag gjorde det. Jag älskar bisse och han har förändrat mitt beteende och min kunskap kring hundar. Han har öppnat upp min mjuka sida. Men hela vägen in i slutet jobbar han på att ge mig gråa hårstrån och leva livet fullt ut. Han missar inte en sekund i sitt liv och senast idag drog han med mig på ett nytt galet äventyr då han simmade ut till några öar i sjön och drog med sig baloo och sen inte förstå hur de skulle kolla tillbaka till land igen. Jag har skrattat gråtit och varit frustrerad många gånger men en sak är säker. Det finns ingen sötare hund på denna jord och Bisse är min stora galna krambjörn.livet koner bli tystare lättare och betydligt tråkigare utan dig i mitt liv min älskade björn. Men jag vet att jag har givit dig det absolut bästa liv som just du kunde få. Ett liv anpassat efter just dig. Du har knappt varit själv nån minut alls i ditt liv. Alltid fått vara med. Levt ute på landet och blivit trygg och en fantastisk hund som lämnat all oro bakom dig. Vi har lekt tränat och du har alltid haft din absolut bästa vän baloo nära. Imorgon är vi många som förlorar vår käraste vän. Men än har vi några timmar kvar och de ska vi leva med g glädje och galenskap

tiden är ute

0 Läs mer >>
Ont på så många sätt. Idag har jag varit iväg och röntgat om bisse. Är ungefär 10 mån sedan vi röntgade och såg att han har artros på höger höftkula. Idag såg vi tyvärr att det utvecklats och blivit sämre på höger sida.mycket sämre. Det har oxå börjat utvecklats på väster sida. Tyvärr finns det inget att göra så nu kommer vi ha en Hejdåfas här hemma. Men vi börjar med att bisse får en Hejdåfas hos lotta och murat. 
Det gör ont på bisse och han har nu smärtstillande tills han inte längre är med oss. Det gör ont i både min själ och hjärta men precis som med Lyra har jag hellre ont själv än låter mina hundar ha ont. Jag älskar min bissebus och mitt hjärta är trasigt för tillfället så om jag inte svarar eller hör av mig vet ni varför.

när livet gör för ont

0 Läs mer >>
Jag älskar verkligen mina barn. Jo alla gör väl det även om man blir galen ibland. Men nu ska jag göra ett undantag från min egen regel att inte kommentera andras klädslar. Men alltså mina barns klädslar är ju bara snyggast! 

Alltid lika självsäkra och färgglada. Känns som vi lyckats få in att ska är som dom är och får se ut som dom vill och gilla vad dom vill! 

Hör när de pratar om dina vänner. Främst algot att han blivit ifrågasatt men han berättar alltid så självklart att man ju fått tycka vad man vill och att man får ha på sig vad som helst. Att man kan vara kompis med alla. 

egna individer och...