Hemmabesök

 
När vi kom till klubben, senare än vanligt då Cissi var duktig nog och köpa pulka till båda barnen och jag var tvungen att ställa mig ch göra lunch då gårdagens mat bara räckte till en matlåda som martin självklart får ta med sig, så sov Algot.
Så ut snabbt med hundarna, ett spår till Bisse i snön, superduktig och gick super fint, fast han vände sig om några gånger för att fråga om vi inte skulle bryta nu och få godis. Alltid är det nått, men bara vänta ut så fortsatte han.
Baloo jobbade lika fint han och han älskar verkligen snön <3
Mer lekfull kan man knappast vara, så vi busade och lekte och jag kastade en leksak i snön som han fick leta upp. Bisse fick göra samma sak men han tyckte leken var rätt tråkig, när skulle man få godis egentligen?
Så övergick till att träna lite lydnad, gick bra var klar med båda lagom tills Algot ar vaken igen - alldeles för tidigt.
Barnen ville som vanligt absolut inte alls leka på klubben utan var hungriga och trötta, men på klubben var det andra barn som dessutom varit sjuka en längre tid så vi beslöt oss för att åka hem hit och äta och leka. 
Då kunde hundarna dessutom få rusa av sig på tomten.
Först fick Lisa och Axa springa, sen Bisse och Baloo men när Cissi satte in Klara i bilen så somnade hon så sött så då tog hon ut Lisa igen. Så vi avslutade dagen med att låta Bisse och Lisa utforska hur man leker tillsammans när man är en springer och en lapp.
Klara älskar våra stora fönster som man kan stå och titta ut i, här har hon tagit med sig vovven upp.
finaste Klara <3
Hela gulliga tjejgänget
Mor och Dotter <3
Underbara Lisa <3
Bus
överlycklig Axa har hittat en "liten" pinne
mina svarta guldklimpar

Kommentarer:

1 Cecilia:

skriven

Vilka fina bilder! Din kamera är verkligen toppen! Och vad härligt de hade i snön. Hundarna njöt verkligen. Det kommer bli toppen för dem med en egen tomt. Lisa och Bisse kommer ha än roligare nästa gång då de klurade ut en gemensam lek som fungerade för dem bägge :-)

Svar: lätt med bra motiv :) Ja de kommer verkligen älska att ha en egen tomt. Ja de får ha en playdate snart igen så de kommer på hur de ska leka tillsammans :)
Anna Danielsson

Kommentera här: