Vallentuna

Idag har jag och pojkarna varit i Vallentuna. Vi skulle ut och leta efter en bortsprungen hund och frågade om Alexandra och Duva ville följa med http://vattenliljans.wordpress.com/ och det ville dom.
Men när vi väl kom fram efter att ha snurrat en stund så var det inga människor där och vägarna var alldeles för dåliga för att dra vagnen på. 
Så vi tog en sväng om i bilen men såg ingenting, så då åkte i till Vallentuna och gick en promenad tillsammans runt kyrkan istället. 
Sen gick vi hem till alexandra och åt våfflor och hittade på bus. Biss och Baloo var väldigt intresserade av kaninen men struntade i katten. Så ett minus och ett plus. Algot tyckte katten var jättespännande och ville gärna gosa in sig hos henne.
De jagade oxå en laserprick från en laserpenna tillsammans som Algot hittade i en låda som han röjde ur. Gissa om vi skrattade när de jagade pricken <3. Finns film på facebook men kan inte få upp den här.
När Bisse börja spåra ur på kaninen - han var jätte duktig länge men sen tyckte han att han borde få sig en kaninstek som belöning, vilket han såklart inte fick av elaka matte - så var det dags att åka hem. Så då plockade vi upp Martin som klättrat på K2 hela eftermiddagen och så åkte vi till Vega och åt god mat och mös. 
 
Algot blev superglad när han såg Duva. Foto Alexandra Sjöblom
 
Baloo tyckte Duva var en rolig typ och lekte gärnet, beaktas bör att Baloo aldrig brukar leka längre stunder med fler än Bisse och Bella Bullterrier. Foto: Alexandra Sjöblom

Kommentera här: