skansen

Igår tog vi en spontantrip till Skansen tillsammans med lisa björn och felicia efter att snälla charlotta och per erbjudit sig att passa våra två lurvmonster.
Så hundarna hade lyxdag med sally och gick på långpromenad och blev borstade, men bisse vars chip är ur nu hade fått en flipp oc flugit på Baloo *stor suck* tur charlotta och per är tuffa och klarade av situationen och tyckte att det ändå varit en bra dag och de kan absolut tänka sig att passa monsterna igen.
På skansen hade vi det oxå hekt underbart. först var vi på lillskansen där algot sprang runt som en skållad råtta ut och in ur alla grottor och bara skrattade och hade det bäst.
Ivar var väldigt gnällig i början men efter att han tillslut gick med på att äta lite blev han en glad solstråle. Inte roligt med förkyld matvägrande bebis för det blir en väldigt gnällig bebis.
Efter lillskansen som de verkligen har lyckats med gick vi en runda bland de nordiska djuren. men som vanligt var vissa djur riktigt svåra att se eller obefintliga, felicia lyckades iallafall hitta vart vargarna låg och sov.
Björnarna var som vanligt sötast och då speciellt björnungarna. 
efter dagen på skansen tog vi oss en glass i solen och gick till bilen på andra sidan djurgårdsbron. Hade sen fruktansvärt ont men det var det värt för det här kan jag leva på länge.
När vi åkte hem var Ivar så hungrig att vi var tvugna att stanna och han åt upp en HEL burk med mat!!
aldrig hänt förr.
 
 
 

Kommentera här: