Första dagen

ja nu ligger vi i husvagnen och barnen har somnat och vi sommar väl snart vi med. resan ner har gått ganska smidigt. Barnen somnade på en gång så vi handla mat på Max och körde den så långt vi han innan de vakna vilken blev en bit innan Norrköping. där hittade vi en liten parkeringsficka som vi stannade på. när barnen rastat klart sig for vi vidare och stannade i Söderköping då Ivar var väldigt osugen på att åka bil. så i Söderköping gick vi in och handlade lite till middagen och annat vi behövde.
tyvärr hade Algot med sig aske in u butiken men inte ut. så katastrofen var ett faktum när det upptäcktes flera mil senare. jag ringde direkt till butiken och fick ett snällt biträde att lägga honom i ett kuvert och skicka hem honom till oss. långt utöver vad som ingår i servicen men av godhet och mänskligheten är det tur att man kan få empati ibland.
så nu är vi alltså på Vimmerby camping och imorgon ska vi gå på Astrid Lindgrens värld och sen sover vi på samma camping imorgon.
men sen på tisdag åker vi ner till bodil och stannar där tills ja det vet vi inte men vi får bo på deras tomt. så på tisdagkväll ska vi grilla och sen ska vi åka runt och upptäcka blekinge med en riktig blekingebo. ska bli så galet kul att träffas och träffa varandras familjer och låta barnen träffas. jag och bodil var bästisar i från att vi var 2 år tills vi var typ 9 år. många roliga minnen tillsammans har vi och även efter att hon flytta ner i landet har vi hållit kontakten.
nej nu ska jag göra som resten och sova. god nattKommentera här: