midsommar


vi har spenderat senaste dagarna i måla tillsammans med mormor morfar morbror moster och kusin. själva midsommar firades på Julita precis som förra året bara ca 20 grader kallare. dansade runt midsommarstången även om Algot helst ville göra andra saker men han tyckte det var roligt när jag gjorde rörelserna åt honom.

igår på kvällen var jag ute och sprang för första gången på ett bra tag, har bara cyklat i två veckor så jag varit lite rosslig. men lyssnade på jasons sommarprat som var 46 min utan musik. så sprang först 5 km runt vanliga vägen men när jag kom ner vid båten på vägen tillbaka var det 17 min kvar på podden så sprang upp över gården och grusvägen tillbaka. vet inte hur lång den är när man inte springer upp till huset men skulle gissa på att hela rundan blev ca 8 km och det gick på exakt 48 min. Baloo följde givetvis med och sprang troget vid min sida.

har gått vardagslydnadskurs med honom för att jobba upp samarbetet och oj så kul vi har. nu springer han mot mig varje gång han ser mig, mitt fina 💜
han går lös nästan överallt och igår var vi uppe vid en sida vid maxelmossen och han var helt lös trots andra familjer som grilla och gick förbi. inga problem alls utan han låg sätte vid vårt bort och åt av korvar bröd och bullar som bjöds.

nu är vi på väg hem och ska fira ivo som fyller 1 år. Baloo åker hem med mormor och morfar för de skulle gå promenad och så innan de skulle åka och räcket väl med Bisse på kalaset. han går vardagslydnadskursen med lotta och lär henne hur man ska tänka med inlärning och så.

alla barnen vill helst bara med mormor/farmor eller morfar/farfar hela tiden så var rött fullt i knät emellanåt på landet
Kommentera här: