skogspromenad

Idag har vi gjort något jag älskar! vi tog med oss båda barnen ut i skogen och så gick vi hela rundan runt sjön. När vi kommit nästan längst bort på sjön plockade vi fram fika och kopplade loss hundarna. 
Båda hundarna simmade och lekte en massa och Algot han kastade kottar i vattnet och åt nyponsoppa och bulle. Jag och martin åt oxå vasitt fikabröd och en kopp kaffe.
Martin klättrade även upp i ett träd som både Algot och Baloo hälsade på honom i (algot blev uppburen och nedburen av mig såklart). 
När vi nästan gått hela rundan mötte mamma och hobbe upp oss. Hon var sen hemma hos oss hela ftermiddagen och Algot lät henne inte sitta äns 5 min utan hon skulle gå promenad och kolla på hennes bil. När hon sen åkte blev han riktigt ledsen men det gick att avleda honom till slut och då satt han i vagnen och titta när pappa måla. Ivar som blir 2 veckor idag har haft en sovar dag, han var vaken en stund när algot sov och mormor var här nnars har han bara ätit och sovit, Jobbigt att bli två veckor ;)
 
 
 

Kommentera här: