gammal vän

efter Astrid Lindgrens värld åkte vi vidare till en annan lindgren och Emil nämligen min första bästis bodil. vi var bästisar mellan typ 2-9 års ålder och sen flyttade hon ner till Blekinge när vi gick i 4an. i 7an var hon uppe och hälsade på mig några dagar och sen följde jag med henne hem några dagar. det var alltså sist vi sågs irl men vi har ju turen att vuxit upp under internet och Lunarstorm, msn, bloggar och Facebook. därav har vi aldrig tappat kontakten och fast det var 13 år sedan vi träffades så var det ingen konstig känsla alls utan bara roligt att träffas.
Algot och Emil hittade varandra och lekte en massa och bodils kille var oxå riktigt trevlig men vi hann bara träffas en kväll innan han började jobba.
vi bodde i husvagnen på deras tomt och både jag och Martin var ute och sprang i deras idylliska lilla ort. vi var inne i Karlskrona och lekte med barnen på en lekplats, handlade lite småsaker och var in på en stor leksaksaffär. vi åt god köttgryta första kvällen och andra kvällen blev det vegetarisk lasagne. innan vi rullade vidare åt vi pizza på lokala pizzerian. Algot pratar massor om Emil och bodil och vi hoppas alla att vi får se hela deras familj snart igen. för inget är som riktig vänskap, den blir bara bättre med åren


Kommentera här: