elise

Idag träffade vi äntligen lilla söta elise som blir hela 2 veckor i morgon. Hon är helt underbar och det är helt galet att ivar blivit så stor var ju nyss han var så där ny <3

Vi träffade henne i vega där vi hade en trevlig familjemiddag. Innan vi åkte dit var vi över hos grannen och åkte pulka och lekte. De följde sen med över till oss och fika lite och lekte innan de gick hem igen.

Igår hade vi oxå en trevlig dag med grannarna som flyttat in i kalles gamla hus. Vi grillade lekte inne och sen drog hundarna de stora barnen i pulkor när vi gick hem. Innan vi var upp dit var jag och mamma och träna på friskis och det var så skönt då nu på längtar jag till nästa tillfälle.

I fredags hade vi oxå en rolig eftermiddag då vi var och bada med mormor och morfar på torvalla. Algot älskade det och lekte mycket mer själv än sist (2mån sen) och gick att släppa mycket mer. Ivar gillade oxå badet mycket och log sig igenom hela badandet. Efter var algot så hungrig st han åt upp en korv med bröd, nästen hela morfars hamburgare och massa pommes.

Kommentera här: